Disney+ voegde 13 series nieuw toe deze week

Disney+ voegde 13 series nieuw toe deze week

Disney+ maakt er weer een heel prima week van als we kijken naar al het nieuws.

Jim Pedd, 11 juni 2022 om 08:00

Vandaag zetten we de 13 series die nieuw toegevoegd zijn aan het aanbod van Disney+ voor je op een rij. We duiken erin!
Pose (seizoen 1-3): De jaren '80 in New York zag de opkomst van een nieuwe subcultuur: Ball. Hier kon de LGBT gemeenschap zichzelf zijn en dansen stond centraal. Daarnaast zag deze tijd de opkomst van het Trump-tijdperk waarbij de nadruk op luxe en overdaad lag. Ook de sociale en literaire subcultuur in het centrum kwam op. Te midden van dit alles gaat een danser op zoek naar zichzelf wanneer hij niet geaccepteerd wordt door zijn eigen familie. Een rijke familieman raakt ook betrokken bij de ball-cultuur.

Muppet Babies (seizoen 2): De opnieuw bedachte speelkamercapriolen en gekke avonturen van de jonge Kermit de kikker, Piggy, Fozzie Bear, Gonzo, Animal, Summer Penguin en Miss Nanny.

Ms. Marvel (seizoen 1): Kamala, een fervent gamer en fanatiek schrijver van fanfictie, is een enorme superheldenfan met veel verbeeldingskracht, vooral als het gaat om Captain Marvel. Ze hoort er voor haar gevoel op school en soms thuis niet bij. Tot ze superkrachten krijgt! Het leven is leuker op die manier. Of niet?

Mirage (seizoen 1): Claire begint opnieuw in Abu Dhabi met haar zoon Zack en echtgenoot Lukas. Maar haar nieuwe leven verandert volledig als blijkt dat haar overleden gewaande echtgenoot nog leeft.

Grey's Anatomy (seizoen 18): Meredith Grey is een aspirant chirurg en de dochter van een van de beste chirurgen, Dr. Ellis Grey. Meredith baant zich een weg door persoonlijke en professionele uitdagingen in haar leven, samen met haar collega- chirurgen in het Seattle Grace Hospital.

El Galán. La TV cambió, él no. (seizoen 1): Voormalig soap-hunk Fabián Delmar leeft zijn leven in vergetelheid na zijn hoogtijdagen in de jaren '90 als hoofdrolspeler in de serie 'Jij zult de mijne zijn'. Aangespoord door een midlifecrisis neemt hij zich voor een plek te vinden in de moderne wereld.

Egypt from Above (seizoen 1): Egypte staat bekend om z'n piramides en tombes en was ooit de spil van een machtig rijk. In Egypt From Above is te zien hoe het hedendaagse land tot stand is gekomen door zijn dramatische verleden.

Delicacies Destiny (seizoen 1): Ling Xiaoxiao is een getalenteerd een vriendelijke kok, die geaccepteerd wordt als chef-kok in een keizerlijk paleis.

NIEUWE AFLEVERINGEN
Big Sky (S02E09)
9-1-1: Lone Star (S03E10)
The Kardashians (S01E09)
This Is Us (S06E15)
Obi-Wan Kenobi (S01E04)

Lees meer over: Disney, Disney plus, Weekoverzicht

Populair nieuws