search
Prime Video maakt er een feestje van met 9 nieuwe series
Series / Featured

Prime Video maakt er een feestje van met 9 nieuwe series

Young Rock is een van de series die je nu kan zien op Prime Video!

9 series kwamen er nieuw op Prime Video te staan deze week. Bij vijf daarvan ging het om een nieuwe aflevering en van vier series debuteerde een compleet nieuw seizoen op de streamingdienst van Amazon. We duiken erin!

Young Rock (seizoen 2): In Young Rock zijn verschillende fasen van het leven van Dwayne Johnson te zien.

Jachtseizoen (seizoen 2): Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns gaan de strijd aan met bekende Nederlanders, die voor één dag in de huid van een voortvluchtige crimineel kruipen. Verschillende BN'er-duo's gaan proberen om vier uur lang uit handen te blijven van de mannen van StukTV. Wie zijn er aan het einde van hun spannende ontsnapping nog op vrije voeten?

Backstage with Katherine Ryan (seizoen 1): Voor de allereerste keer geeft Katherine Ryan een kijkje achter de schermen van een stand-upshow. Ze heeft overal camera's geplaatst om alles vast te leggen. De zenuwen, de roddels, de voorbereiding, de spanning, het kameraadschap en de conflicten. Dit is een unieke stand-upshow. Ongecensureerd en ongescript. Onze favoriete komieken zoals je ze nog nooit eerder gezien hebt.

Fairfax (seizoen 2): Fairfax is een respectloze, tekenfilmkomedie die de beslommeringen volgt van de 13-jarige Dale, Derica, Benny en Truman, vier beste vrienden altijd op zoek naar erkenning. Het is een moderne kijk op de tijdloze strijd om cooler te zijn dan je bent, erbij te horen als buitenbeentje en hoe het voelt om in de rij te staan voor een paar sportschoenen die je niet kunt kopen.

NIEUWE AFLEVERINGEN
Million Dollar Island (S01E14)
Million Dollar More (S01E14)
This Is Us (S06E15)
The Boys (S03E04)
Glad IJs (S01E04)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen