Weer overwint één serie alle uitdagers op Netflix

Weer overwint één serie alle uitdagers op Netflix

Stranger Things blijft bovenaan de toplijst bij Netflix, ondanks een paar nieuwkomers deze week.

Jim Pedd, 12-06-2022 08:37

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Een nieuwe week, en weer staat Stranger Things helemaal bovenaan de toplijst van Netflix in Nederland. De serie breekt record naar record en voorlopig lijkt de kijker niet klaar te zijn met de toffe mysterieuze en bovennatuurlijke televisieserie van de streamingdienst.
Vandaag kijken we welke drie series het beste scoren. Natuurlijk staat Stranger Things weer helemaal bovenaan. Gevolgd door de hitserie Twee Zomers, die vooral hier en bij onze zuiderburen goed scoort. En dan is er nog de serie Keep Sweet Pray and Love die ook prima bekeken wordt en een nette derde stek inneemt.

De top drie
De top drie wordt dus zoals gezegd aangevoerd door Stranger Things. Hieronder duiken we er nog even in, inclusief synopissen!

1. Stranger Things: Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.

2. Twee Zomers: Een groep hechte vrienden komt weer bijeen voor een luxe vakantie, tientallen jaren nadat een van hen seksueel werd aangerand door anderen in de groep.

3. Keep Sweet Pray and Obey: Deze docuserie onderzoekt de opkomst van Warren Jeffs in de Fundamentalistische Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen en zijn schokkende strafzaak.
Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Kijkcijfers, Twee Zomers, Keep Sweet Pray and Obey

Populair nieuws