search
Gigahit 'The Boys' krijgt officieel een vierde seizoen!
Series / Nieuws

Gigahit 'The Boys' krijgt officieel een vierde seizoen!

Het derde seizoen blijkt na een week al opnieuw een monsterhit voor Amazon Prime Video.

Nog maar een week na de release van het derde seizoen, heeft Amazon Prime Video onthuld dat er officieel een vierde seizoen komt van de superhelden-satire The Boys.

Net als bij het tweede seizoen het geval was, koos Amazon ervoor om in de eerste week direct drie afleveringen beschikbaar te stellen. Hierna volgt wekelijks één aflevering tot de seizoenfinale op 8 juli a.s.

Exploderende genitaliën
In een verklaring zei bedenker en showrunner Eric Kripke het volgende over seizoen 4:

"Namens de cast en crew ik mijn dank uiten aan Sony, Amazon en vooral de fans dat we de kans krijgen om meer afleveringen van The Boys te mogen maken. We vinden het geweldig dat we het gevecht van Butcher en zijn Boys tegen Homelander en de Seven kunnen voortzetten. Dit is ook de eerste keer in de geschiedenis dat exploderende genitaliën goed zijn voor een succes!"

Hoewel Amazon geen specifieke kijkersaantallen heeft vrijgegeven, hebben ze wel aangegeven dat de eerste drie afleveringen in de eerste drie dagen goed waren voor een groei van 17% tegenover het tweede seizoen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen