'The Boys'-maker vindt dit de beste verhaallijn van seizoen 3

'The Boys'-maker vindt dit de beste verhaallijn

The Boys is inmiddels al halverwege zijn derde seizoen op Amazon Prime Video.

Jim Pedd, 11 juni 2022 om 10:58

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Boys seizoen 3 heeft het tot nu toe allemaal. Van een gruwelijke sterfscène tot een seksfeest met superhelden. En dat terwijl we slechts drie afleveringen onderweg zijn.
Showrunner Eric Kripke onthulde tijdens een interview met Screen Rant zijn favoriete verhaallijn. De bedenker van de serie blijkt vooral blij te zijn met de reis van Kimiko in dit nieuwe seizoen van de show.

The Boys en Kimiko
"Ja, dat is mijn favoriete verhaallijn, een daarvan in elk geval. Je ziet haar echt opbloeien als persoonlijkheid en haar eigen agency uitdrukking geven," begon Kripke.

"Voor een groot deel van haar leven, heeft Kimiko alles gedaan wat andere mensen wilden. Ik vond het echt belangrijk dat ze, hoewel ze misschien niet letterlijk praat, wel echt een stem heeft. Een perspectief. Dat doen was geweldig."

Kripke is ook van mening dat actrice Karen Fukuhara meer credits verdient dan ze krijgt. "Ik daag je uit een moment te vinden waarop je niet volledig begrijpt hoe Kimiko in de wedstrijd zit, wat ze denkt en wat ze voelt. En dat doet ze zonder ook maar één woord uit te spreken. Dat is zo moeilijk, maar Karen doet het bijna moeiteloos."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Boys, Prime Video, Amazon, Eric Kripke

Populair nieuws