search
'Legends of Tomorrow'-ster over slechte werkomstandigheden
Series / Nieuws

'Legends of Tomorrow'-ster over slechte werkomstandigheden

Legends of Tomorrow-ster Caity Lotz heeft zich uitgelaten voer de werkomstandigheden tijdens de eerdere seizoenen van de serie.

Legends of Tomorrow werd onlangs redelijk onverwachts geannuleerd, na zeven seizoenen gedraaid te hebben. Nu heeft actrice Caity Lotz zich uitgelaten over de werkomstandigheden tijdens de eerdere seizoenen van de serie.

In een podcast heeft Legends of Tomorrow-ster Caity Lotz het gehad over de werkomstandigheden op de set van de serie. Belangrijk om te weten: deze podcast is opgenomen voordat de serie officieel geannuleerd werd.

Caity Lotz over Legends of Tomorrow
Caity Lotz deelde het volgende over de werkomstandigheden:

"Het is interessant. In het begin, na seizoen twee ofzo, was het zo zwaar en behoorlijk ellendig, ik wilde er vanaf. Ik wilde het niet meer doen. We werkten letterlijk dagen van veertien uur bijna iedere dag en we werden niet goed verzorgd. Er was niemand van de schrijvers, producenten, niemand vanuit Vancouver aanwezig, dus ze hadden geen idee hoe de situatie was op de set."

Dat zijn behoorlijk serieuze woorden van Lotz. Gelukkig vertelt Lotz daarna dat de situatie in de latere seizoen verbeterde, toen ze schrijvers en producenten naar de set stuurden.

Legends of Tomorrow werd even geleden geannuleerd na zeven seizoenen gedraaid te hebben. Fans van de serie zijn hier zeer teleurgesteld over, aangezien het laatste seizoen met een cliffhanger eindigde en we nu dus nooit een bevredigend einde zullen zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen