search
Netflix geeft topserie officieel tweede seizoen!
Series / Nieuws

Netflix geeft topserie officieel tweede seizoen!

Netflix heeft officieel het tweede seizoen van Squid Game besteld.

Het is nu echt officieel. Netflix heeft groen licht gegeven voor een tweede seizoen van de Zuid-Koreaanse wereldwijde topserie Squid Game. Het tweede seizoen is aangekondigd met een kleine teaser.

De maker, schrijver, regisseur en producent van de serie keert terug voor de nieuwe reeks en in een bericht aan fans bevestigde hij dat personages als Seong Gi-hun (Lee Jung-jae) en de zwartgemaskerde The Front Man (Lee Byung-hun) weer verschijnen.

Tweede seizoen voor Squid Game
Hij voegde eraan toe dat de ddakji-spelende The Salesman (Gong Yoo) mogelijk terugkeert en onthulde gelijk een nieuw element. Herinner je je het gigantische bewegingsgevoelige robotmeisje 'Young-hee' uit de Red Light, Green Light-game? We gaan haar wederhelft uit dat Koreaanse verhaal ontmoeten - de jongen Cheol-su.

Het eerste seizoen ging in première in september vorig jaar en werd binnen enkele dagen al snel de meest bekeken serie aller tijden van Netflix "“ met 1,65 miljard kijkuren in de eerste vier weken, een record dat nog moet worden verbroken.

Naar verwachting zal het tweede seizoen pas ergens in 2024 door de streamer online worden gezet. Het eerste seizoen vind je uiteraard gewoon online.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen