search
Netflix-serie 'Bloodline' krijgt tweede seizoen
Series / Nieuws

Netflix-serie 'Bloodline' krijgt tweede seizoen

Alle series van Netflix zijn tot nu toe succesvol genoeg geweest om een vervolg te waarborgen.

Het eerste seizoen is nog maar een aantal dagen te bekijken, maar Netflix heeft nu al aangekondigd dat Bloodline een tweede seizoen zal krijgen. De opnames van het nieuwe seizoen gaan later dit jaar van start en de eerste aflevering zal in 2016 worden uitgezonden.


Blooddline gaat over de Rayburns, een moderne Amerikaanse familie die een belangrijke rol spelen in de gemeenschap van Florida. Wanneer Danny (Ben Mendelsohn), de oudste zoon en het zwarte schaap van de familie, terugkeert omdat het hotel van zijn ouders 45 jaar bestaat, dreigt hij de duistere geheimen van de Rayburns te onthullen. Zijn familieleden zijn hier natuurlijk verre van blij mee...

Bloodline is een creatie en productie van de Emmy- en Golden Globe-genomineerde schrijvers/producenten Todd A. Kessler, Daniel Zelman en Glenn Kessler. De hoofdrollen worden gespeeld door Kyle Chandler (Friday Night Lights), Ben Mendelsohn (The Dark Knight Rises), Linda Cardellini (Mad Men), Sam Shepard (The Right Stuff), Sissy Spacek (Carrie), Norbert Leo Butz (Dan in Real Life), Jamie McShane (Sons of Anarchy), Jacinda Barrett (Suits) and Enrique Murciano (Without a Trace).

Alle 13 afleveringen van Bloodline seizoen 1 werden op vrijdag 20 maart beschikbaar gesteld door Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen