search
Krijg je niet genoeg van 'The Lincoln Lawyer'? Check dan deze Netflix-series
Series / Featured

Krijg je niet genoeg van 'The Lincoln Lawyer'? Check dan deze Netflix-series

The Lincoln Lawyer is een succes op Netflix; ben je fan? Kijk dan dit.

De serie The Lincoln Lawyer is op dit moment de nummer drie in de kijkcijferstatistieken van Netflix Nederland. Kan je niet genoeg krijgen van de serie en ben je benieuwd naar meer? Dan hebben we 3 toffe tips voor je.

In de serie The Lincoln Lawyer volgen we topadvocaat Mickey Haller uit Los Angeles. Hij is na een ongeluk aan de kant gezet en besluit zijn carrière opnieuw te lanceren. Dat doet hij met zijn Lincoln als hij een moordzaak heeft gevonden om aan te werken.

Drie toffe tips
Goed, welke series tippen we je dan? We duiken erin!

The Serpent: In de jaren 70 heeft de meedogenloze moordenaar Charles Sobhraj het gemunt op reizigers die de 'hippie trail' van Zuid-Azië verkennen. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.

Clickbait: Er blijkt een dubieuze link met het internet te zijn wanneer brave huisvader Nick Brewer wordt ontvoerd. Zijn naasten doen alles om de dader en het motief te achterhalen.

Criminal: Spain: De spanning van het psychologische spel tussen rechercheurs en verdachten is in de verhoorkamer voelbaar. De zoektocht naar antwoorden heeft er soms een morele prijs.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen