Nieuwe Spaanse Netflix-serie 'Fanático' krijgt releasedatum

Nieuwe Spaanse Netflix-serie krijgt releasedatum

De release laat in ieder geval minder lang op zich wachten dan verwacht...

Geoffrey Ketels, 16 juni 2022 om 18:45

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Menig aantal liefhebbers van Spaanse series kijken ongetwijfeld al sterk uit naar de lancering van de gloednieuwe serie Fanático. Wel, dat wachten is nu bijna voorbij!
Fanático vertelt het verhaal van een zanger die komt te overlijden voor de ogen van zijn fans. De reeks werd eerder reeds door Netflix aangekondigd, maar een releasedatum bleef tot vandaag geheim. Daar is nu dus verandering in gekomen.

10 minuten durende afleveringen
Niet alleen het verhaal van deze aankomende Spaanse reeks is bijzonder, dat geldt ook voor de lengte van de afleveringen. Elke aflevering duurt namelijk amper 10 minuten.

Samen laten de afleveringen ons als kijker het verhaal ontdekken van Quimera, het grootste muzikale idool van het Spaanse vasteland. Wanneer hij plots tijdens een concert komt te sterven voor de ogen van zijn fans is de verbazing en het verdriet uiteraard ontzettend groot.

De grootste fan van Quimera, namelijk Lazaro grijpt vervolgens zijn kans om te ontsnappen aan het onzekere leven dat hij leidt en te worden waar hij eigenlijk altijd al van heeft gedroomd, namelijk zijn eigen idool.

De nieuwe Spaanse serie Fanático is te bekijken op Netflix vanaf 29 juli 2022.


Lees meer over: Fanatico, serie, series, Netflix

Populair nieuws