HBO Max maakt releasedatum 'Pretty Little Liars: Original Sin' bekend

'Pretty Little Liars: Original Sin' komt eraan

HBO Max heeft bekend gemaakt vanaf wanneer het vervolg op 'Pretty Little Liars' te bekijken zal zijn...

Geoffrey Ketels, 16 juni 2022 om 19:24

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Goed nieuws voor fans van de populaire serie Pretty Little Liars! Het vervolg, namelijk Pretty Little Liars: Original Sin is namelijk al snel te streamen!
Voor het vervolg van Pretty Little Liars maken we een uitstap naar het arbeidersstadje Millwood. Deze bevindt zich op slechts enkele kilometers afstand van Rosewood. Het stadje werd zo'n twintig jaar geleden compleet verscheurd door een reeks van tragische gebeurtenissen.

Op vandaag wordt het stadje opgeschrikt door een mysterieuze aanvaller die een groep tienermeiden wil laten boeten voor de geheime zonden die hun ouders 20 jaar geleden hebben begaan. Ook voor hun eigen zonden moeten ze echter boeten...

28 juli
De serie zal niet in één keer toegevoegd worden aan het aanbod van HBO Max. In plaats daarvan zullen er wekelijks nieuwe afleveringen te bekijken zijn. De eerste aflevering? Die verschijnt op 28 juli van dit jaar en dat is nog niet alles...

Op 28 juli worden immers maar liefst in één keer drie afleveringen toegevoegd. Vervolgens zullen er nog twee nieuwe afleveringen worden toegevoegd op 4 en 11 augustus. De laatste drie afleveringen zullen te bekijken zijn vanaf 18 augustus.


Lees meer over: Pretty Little Liars Original Sin, serie, series, HBO, HBO Max

Populair nieuws