Nieuwe 'Game of Thrones'-serie is een slecht idee

Nieuwe 'Game of Thrones'-serie is een slecht idee

Jon Snow krijgt een serie in het universum van Game of Thrones, maar waarom?

Jim Pedd, 18 juni 2022 om 10:04

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

nHBO werkt aan een Game of Thrones-vervolg rond Jon Snow. De serie is misschien niet het beste idee, zelfs al keert acteur Kit Harington terug als Jon Snow.
De serie Game of Thrones was seizoenenlang een wonder op televisie. Met bijzondere momenten zoals de dood van Ned Stark, de Red Wedding en de briljant gefilmde Battle of Winterfell. Maar het creatieve team maakte controversiƫle keuzes tegen de tijd dat het laatste seizoen verscheen.

Game of Thrones spin-off
Twee van de meest opvallende delen van het verhaal van Jon Snow, waren zijn missie tegen de White Walkers en zijn familiegeschiedenis als Targaryen en de ware erfgenaam voor de Iron Throne.

De Night King en de White Walkers waren verslagen. Bran Stark is nu de koning van Westeros. Bovendien hebben de kijkers het land achter de Wall al gezien en de Wildlings in al hun glorie kunnen zien. Hoe intrigerend kan de nieuwe Game of Thrones-serie dan nog zijn?

Een duidelijk verhaal ligt er wel, namelijk hoe Jon Snow met zijn leven na de Wildlings door ging, in een land zonder White Walkers. Er moet meer zijn achter de Wall, dat we nog niet gezien hebben in Game of Thrones en niet te zien zal zijn in House of the Dragon.

De kans lijkt groot dat deze Game of Thrones-serie snel veel commentaar gaat trekken.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Jon Snow, HBO, HBO Max, Game of Thrones, Kit Harington

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws