'Westworld' onthult opvallende titels seizoen 4

Westworld van HBO keert over een paar dagen terug met zijn nieuwe seizoen.

Jim Pedd, 18-06-2022 10:41

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Met nog tien dagen te gaan tot de release van het vierde seizoen van Westworld, is de trailer nu eindelijk te zien. En die is precies zo trippy en onvoorspelbaar als we zijn gaan verwachten van de serie.
HBO kwam eerder deze maand al met een eerste poster voor Westworld seizoen 4, en voegde daar later de trailer aan toe. We zien hoe mensen en hosts vechten om te overleven.

Westworld seizoen 4
Seizoen 4 van Westworld ziet er weer heel opvallend uit, en krijgt acht afleveringen. De boel gaat op zondag 26 juni van start en op 14 augustus rondt HBO het uitzenden van dit nieuwe seizoen van Westworld af.

De afleveringen kregen nu ook eindelijk hun titels. Die zetten we hieronder op een rij. Wat de eerste aflevering betreft, is niet zeker of de afleveringtitel echt nog aangekondigd moet worden, of dat TBA (afkorting voor 'to be announced') echt de titel is.

Hieronder de titels op een rij:

TBA
Well Enough Alone
Annees Folles
Generation Loss
Zhuangzi
Fidelity
Metanoia
Que Sera Sera

We weten nog niet wie de afleveringen allemaal regisseren. Co-showrunner Lisa Joy schreef in elk geval de première en deed dat samen met William Bromell. Co-showrunner Jonathan Nolan verzorgde samen met Alison Shapker de finale.
Bron: CBM

Lees meer over: Westworld, HBO, Evan Rachel Wood

Populair nieuws