'The Boys' onthult hoe Homelander dood kan

'The Boys' onthult hoe Homelander dood kan

Homelander lijkt een niet te verslane schurk, maar hij kan toch dood en wel zo.

Door onze nieuwsredactie, 19 juni 2022 09:55

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Seizoen 3 van The Boys heeft een duidelijke do or die-missie voor Billy Butcher en zijn Boys: het doden van Homelander voordat die helemaal doordraait en hen allemaal doodt.
Het belangrijkste plan van Butcher was geworteld in het wapen dat mogelijk de iconische superheld Soldier Boy gedood had: BCL-Red. Maar het onderzoek wees uit dat Soldier Boy nog leefde. Echter blijkt nu dat Butcher gewoon niet begreep waar hij achteraan zat.

The Boys
In de vijfde aflevering van het derde seizoen van The Boys blijkt dat de knal die Soldier Boy gebruikte op Kimiko een bizar bijeffect had: ze verloor haar krachten. Nergens in de aflevering wordt erop gehint dat Kimiko's krachten terug kunnen keren, maar goed even los daarvan.

Soldier Boy blijkt BCL-Red te zijn, een levend wapen dat door de Sovjet Unie gemaakt is. De flashbacks laten zien dat hij enorm gemarteld is om de grenzen van zijn vermogen te incasseren, van zijn krachten, te testen.

Details over de ontploffingen die Soldier Boy vrij kan laten, wijst erop dat er straling mee gemoeid is. Wellicht dat de Russen zijn krachten veranderd hebben met radioactive straling.

Aan het einde van seizoen 5 van The Boys sluiten Soldier Boy en Butcher een deal, die Homelanders eind ekan betekenen. Wellicht dat de krachten van Soldier Boy helpen de onverwoestbare Superman machteloos te maken, zodat hij (met of zonder Temporary V) gedood kan worden door Butcher en de Boys.

Alleen: wil Soldier Boy dat wel doen?
Bron: ComicBook

Lees meer over: Homelander, The Boys, Prime Video, Amazon, Antony Starr

Populair nieuws