search
Je gaat dit 'Breaking Bad'-shot echt haten
Series / Nieuws

Je gaat dit 'Breaking Bad'-shot echt haten

Rian Johnson heeft een briljant moment aangewezen in Breaking Bad, waar je niet van gaat houden.

Breaking Bad is natuurlijk nog altijd intens populair, mede door het succes van prequelserie Better Call Saul. De AMC-serie is in Nederland op Netflix te zien, net als in heel wat andere landen. En daar blijkt iets mis te zijn gegaan.

Rian Johnson laat namelijk op Twitter een shot zien in Breaking Bad zoals dat op Netflix te zien is, dat een fout bevat. Je ziet namelijk oranje pionnen staan.

Breaking Bad-fout op Netflix
"Ik word echt gestoord van dit key frame. Die pionnen die je ziet waren buiten ons shot geplaatst. Ze stonden daar alleen voor de veiligheid. En nu zal je er ook gek van worden. Graag gedaan!" schrijft Johnson. Hieronder zijn Tweet:Breaking Bad draait om scheikundeleraar Walter White, die ooit een briljant wetenschapper is, maar wiens partner er vandoor ging met zijn ideeën. Als Walter kanker blijkt te hebben, besluit hij zijn kennis van de chemica in te zetten om crystal meth te maken.

Zijn product is zo puur dat het blauw is, in plaats van doorzichtig. Wat leidt tot enorme populariteit. Maar ook problemen met heel wat drugsdealers.

Inmiddels kijkt AMC naar mogelijkheden voor meer Breaking Bad-series.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen