'Obi-Wan Kenobi'-fans gaan hier blij van worden

'Obi-Wan Kenobi'-fans gaan hier blij van worden

Obi Wan Kenobi lijkt straks echt een tweede seizoen te gaan krijgen.

Jim Pedd, 19 juni 2022 om 09:20

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De mogelijkheid van een tweede seizoen van Obi-Wan Kenobi is iets waar regisseur Deborah Chow op ingaat tijdens een nieuw interview.
Oorspronkelijk werd Obi-Wan Kenobi bedacht als een spin-off film, maar na het floppen van Solo: A Star Wars Story is besloten er een serie van te maken. Die ging eind mei op Disney+ van start, waarin we zien hoe de Jedi uit de titel een missie onderneemt om de jonge Princess Leia te redden uit de klauwen van ontvoerders.

Obi-Wan Kenobi seizoen 2
De serie Obi-Wan Kenobi breekt records op Disney+ en wordt goed ontvangen door critici én het publiek. Geen wonder dat er al enige tijd gespeculeerd wordt over een tweede seizoen.

Waar de serie in eerste instantie werd neergezet als miniserie, is er genoeg ruimte voor meer. Ewan McGregor wil wel en nu vertelt Deborah Chow dat eigenlijk ook wel te zien zitten.

"We bedachten dit natuurlijk als een miniserie. Dus het is geen avontuur-van-de-week achtig verhaal. Het is een groot verhaal met een begin, een midden en een eind," begon Chow.

"Dus dit verhaal werd duidelijk bedacht als een standalone. Maar natuurlijk kan je meer vertellen. Er zijn nog tien jaar te gaan tot we bij A New Hope komen. En met het personage Obi-Wan vind ik het al interessant om te zien hoe hij rondrijdt door de zandduinen. Dus wie weet. Het is moeilijk te zeggen. Maar het was niet de intentie."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Obi Wan Kenobi, Star Wars, Disney Plus, Ewan McGregor

Populair nieuws