'The Boys' nu al van Amazons troon gestoten

'The Boys' nu al van Amazons troon gestoten

The Boys blijkt niet de best bekeken serie op Prime Video te zijn deze week.

Jim Pedd, 20 juni 2022 06:35

Prime Video gaf het derde seizoen van de grootste serie van de streamingdienst van dit moment vrij: The Boys. Het seizoen is een grote hit bij fans en critici. Je zou denken dat het allemaal soepel zou gaan qua kijkcijfers. Maar dan vergis je je.
The Boys is nu officieel niet de nummer 1 serie van Prime Video. De serie The Summer I Turned Pretty blijkt het verrassend genoeg beter te doen en staat nu op de topplek.

The Boys
The Boys introduceerde de afgelopen afleveringen Soldier Boy, een rol van acteur Jensen Ackles. Hij speelt een van de meest gehate superhelden van de serie The Boys en is een Captain America-achtige Supe.

De serie The Boys krijgt in elk geval alvast een vierde seizoen van Prime Video. Los daarvan is er ook een spin-off in de maak die zich afspeelt op een universiteit voor Supes.

The Summer I Turned Pretty is een televisieserie van Prime Video, gebaseerd op het gelijknamige boek van Jenny Han. De serie draait om de jaarlijkse zomervakantie van Belly naar het strandhuisje van vrienden van haar familie. Daar raakt ze verstrikt in een liefdesdriehoek met haar vrienden (en de broers) Jeremiah en Conrad.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Boys, Amazon, Prime Video, kijkcijfers

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws