'Workin' Moms' eindigt met seizoen 7

'Workin' Moms' eindigt met seizoen 7

CBC geeft de populaire Canadese komedieserie nog één laatste seizoen...

Geoffrey Ketels, 21 juni 2022 om 11:24

In eerste instantie bleek er vooral goed nieuws te zijn voor de fans van de Canadese komedieserie Workin' Moms. De serie krijgt namelijk met zekerheid een zevende seizoen,... alleen wordt dat wel het laatste.
Het zevende en laatste seizoen gaat verder waar het zesde seizoen eindigde. In het laatste seizoen van de reeks moeten Kate, Anne, Sloane, Jenny en Val bepalen welke impact ze achter zullen laten op hun werk en welke ervaring ze mee zullen geven aan hun kinderen. Concrete details over het plot van het finale seizoen zijn tot dusver nog niet bekend gemaakt.

Afscheid
Ondanks het feit dat Workin' Moms in de praktijk best goed wordt bekeken heeft zender CBC er dus toch voor gekozen om er een einde aan te breien. Het is de maker van de serie, Catherine Reitman die het nieuws zelf de wereld instuurde.

Traditiegetrouw zal ook het laatste seizoen uiteraard in eerste instantie worden uitgezonden door CBC. Pas enige tijd later zal ze internationaal te bekijken zijn op Netflix.

Rekening houdende met het feit dat het zesde seizoen van de reeks eigenlijk nog maar net op 's werelds grootste streamingdienst is verschenen zal het wellicht nog wel even duren vooraleer Netflix-abonnees met het finale seizoen aan de slag zullen kunnen. Een releasedatum is in ieder geval nog niet bekend.

Lees meer over: Workin Moms, serie, series, Netflix

Populair nieuws