Terugkeer Walt en Jesse in 'Better Call Saul' groter dan je denkt

Better Call Saul brengt twee personages van Breaking Bad terug, maar anders dan je denkt.

Jim Pedd, 22-06-2022 07:52

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Acteur Bob Odenkirk deelde details over de terugkeer van Walter White en Jesse Pinkman in het aankomende zesde seizoen van Better Call Saul. Hun rollen worden groter dan tot nu toe gedacht werd.
Better Call Saul is een grote hit bij critici en het publiek. We volgen de val van advocaat Jimmy McGill, die naarmate de serie verder vordert dichter bij zijn alter ego Saul Goodman komt. Nu is men bezig met het zesde en laatste seizoen, dat nog zes afleveringen krijgt.

Better Call Saul-terugkeer
Eerder dit jaar werd onthuld dat Walt (Bryan Cranston) en Jesse (Aaron Paul) ook terug zouden keren in het laatste seizoen van Better Call Saul.

Het publiek weet nog niet hoe zij te zien zullen zijn in de serie, die een brug moet slaan naar Breaking Bad, de moederserie.

Tijdens een interview met Metro vertelde Odenkirk dat de rollen van de twee groter zijn dan je denkt. Bovendien keren ze meer dan eens terug, lijkt het zo:

"Het was zo goed. Om te zien hoe Bryan en Aaron weer Walt en Jesse speelden. En niet gewoon maar één keer. En het was geweldig."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Better Call Saul, Walter White, Jesse Pinkman, Breaking Bad, Peter Gould, AMC

Populair nieuws

Laatste serienieuws

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader