Meer actie dan welke serie dan ook in 'Lord of the Rings'

De aankomende Lord of the Rings-serie van Prime Video wordt uitzonderlijk actierijk.

Jim Pedd, 22 juni 2022 08:27

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

J.D. Payne en Patrick McKay mogen voor Prime Video de serie Lord of the Rings: The Rings of Power maken. De prequel op de films en boeken wordt compleet anders dan elke andere televisieserie die we ooit gezien hebben.
Volgens de makers, die spraken met Empire Magazine, zit er veel meer actie in de serie "dan in welke televisie- of streamingserie je ooit eerder gezien hebt".

Lord of the Rings: The Rings of Power-actie
Ze dachten na over de slag bij Helm's Deep in Peter Jacksons oorspronkelijke filmtrilogie. "Die strijd is zo iconisch en buitengewoon, dat wij ons afvroegen: 'wat kunnen we nog doen dat voelt als Midden-Aarde, maar uniek is voor dit verhaal?" begon Payne.

Waarop McKay het over pakte: "de serie heeft veel actie, meer dan in welke televisie- of streamingserie we ook gezien hebben. Elke aflevering heeft setstukken, wezens, gevechten en dodelijke strijd. Maar wat nou als je geen 10.000 Orcs ziet die tegen 10.000 mensen vechten? En er een in je keuken staat? Hoe is het om een Orc te proberen te doden als je dat nog nooit eerder gedaan hebt?"

Lord of the Rings: The Rings of Power duikt daar dus dieper in. De serie is waarschijnlijk de duurste televisieserie ooit. In elk geval kosten de eerste 8 afleveringen gezamenlijk 462 miljoen dollar.
Bron: CBR

Lees meer over: The Lord of the Rings The Rings of Power, The Lord of the Rings, LOTR, Prime Video, Amazon

Populair nieuws