search
Wat verwacht deze 'Squid Game'-acteur van seizoen 2?
Series / Nieuws

Wat verwacht deze 'Squid Game'-acteur van seizoen 2?

Nu \'s werelds meest bekeken televisieserie een tweede seizoen krijgt, spreken veel mensen hun ideeën uit over de toekomst.

Deze maand kwam het heugelijke nieuws naar buiten dat Squid Game, de immens populaire serie uit Zuid-Korea, een tweede seizoen gaat krijgen. Park Hae-soo, die de rol van Cho Sang-Woo op zich nam in de serie, spreekt zijn gedachten uit over het tweede seizoen.

De hype rond de populaire serie probeert Netflix met de verlenging ervan duidelijk weer op te roepen. De serie staat dan ook op de absolute nummer 1 van meest bekeken serie van de streamingdienst: meer dan 142 miljoen huishoudens keken ernaar.

Pas geleden kwam de streamingdienst ook al met de aankondiging voor een spelshow, waarbij mensen uit de hele wereld zich kunnen aanmelden voor een 'squid game' in het echte leven. Gelukkig hebben ze daar wel expliciet bij vermeld dat elke deelnemer ook weer zal terugkeren na het spelen van het lugubere spel…

In gesprek met Park Hae-soo
Over het tweede seizoen is nog maar weinig bekend, maar voorzichtig komen de tongen van de eerste mensen los. Daarbij hoort Park Hae-soo, die sprak met Discussing Film.

Park Hae-Soon: "Of mijn personage terug zal keren weet enkel de regisseur. Dus dat kan ik niet met zekerheid zeggen. Wat ik graag zou willen zien is dat het personage Gi-hun meer zal worden uitgewerkt, evenals zijn relatie met de gemaskerde man… Voor de spelletjes moeten de mensen gerust zijn dat er nog zat traditionele Koreaanse spelletjes zijn, die men nog niet heeft gezien."

Over een releasedatum voor het tweede seizoen is helaas nog niets naar buiten gebracht.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen