search
Hoopgevende update over 'The Umbrella Academy'
Series / Nieuws

Hoopgevende update over 'The Umbrella Academy'

The Umbrella Academy is een populaire serie van Netflix, die een vierde seizoen kan krijgen!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De showrunner van The Umbrella Academy, Steve Blackman, kwam vandaag met een update over het mogelijke vierde seizoen. Die biedt hoop voor fans.

The Umbrella Academy is een verfilming van de gelijknamige comics, die geschreven worden door Gerard Way. The Umbrella Academy ging in 2019 van start op Netflix en werd in dat jaar de meest gestreamde serie. The Umbrella Academy seizoen 2 werd daarna snel besteld en sinds 22 juni kan je seizoen 3 zien.

The Umbrella Academy
Centraal staat een compleet disfunctionele familie die superkrachten heeft. De zeven Hargreeves-kinderen zoeken hun plek in de wereld na een jeugd vol roem door hun krachten.

Nadat hun vader overleden is, realiseren ze zich dat ze de wereld moeten redden van de apocalypse. The Umbrella Academy seizoen 3 wijkt trouwens enorm af van de comics van Way, omdat die nog altijd gemaakt worden.

Fans hopen intussen enorm op een vierde seizoen. Hoewel dat nog niet formeel besteld is, laat Blackman weten heel graag meer te willen maken.

"Alles wat ik je kan zeggen over seizoen 4, is dat ik weet hoe dat eruit moet zien, maar dat het nog niet besteld is. Ik kruis mijn vingers en hoop er echt op. Maar we moeten wachten, net als iedereen."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen