Netflix past 'Stranger Things' noodgedwongen aan

Netflix past 'Stranger Things' noodgedwongen aan

De makers erkennen een continuïteitsfout en moeten een dingetje fixen.

Bram de Groot, 25 juni 2022 10:29

Matt en Ross Duffer, de belangrijkste mannen achter Stranger Things, hebben onthuld dat ze met terugwerkende kracht een continuïteitsfout met de verjaardag van Will kunnen oplossen. Er zat namelijk een foutje in de eerste reeks afleveringen van seizoen vier.
Een deel van de plot vond namelijk plaats op 22 maart. Maar in een aflevering van het tweede seizoen gaf Joyce, het personage van Winona Ryder, aan dat 22 maart Wills verjaardag is.

Geen van de personages heeft het in het nieuwe seizoen benoemd. De Duffers werden er de afgelopen weken naar gevraagd en hebben toegegeven dat het een continuïteitsfout is.

Tekst van 22 maart naar 22 mei
Als gevolg hiervan heeft Matt Duffer Variety verteld dat ze overwegen om terug de studio in te gaan en Joyce's zin in het tweede seizoen aan te passen naar 22 mei:

“Mei past in Winona’s mond… Het is erg triest, maar het heeft geen enkele enkele impact op het verhaal. Maar we hebben er gisteren over gesproken, en ik denk dat we dat naar George Lucas gaan."

Van George Lucas is natuurlijk bekend dat hij vele scènes in de originele Star Wars-trilogie digitaal veranderd in de jaren na de eerste release.

De opmerkingen komen voorafgaand aan het tweede volume van de serie, dat volgende week vrijdag op de streamer arriveert.Bron: Variety

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Dacre Montgomery, Sadie Sink

Populair nieuws