HBO Max maakt er feest van met deze 10 nieuwe series

HBO Max maakt er feest van met deze nieuwe series

HBO Max voegde weer tien nieuwe series, waarvan 5 afleveringen, toe!

Jim Pedd, 25 juni 2022 12:30

10 series zijn er nu nieuw te zien op HBO Max. Vijf daarvan zijn nieuwe seizoenen bij series, vijf zijn nieuwe afleveringen die toegevoegd zijn aan het aanbod. We duiken er weer met goede moed in!
Mind Over Murder: Mind over Murder vertelt het bizarre en psychologisch complexe verhaal van zes personen die zijn veroordeeld voor de moord op een 68-jarige oma, Helen Wilson, in Beatrice, Nebraska in 1985.

Tuca & Bertie (seizoen 2): Deze animatiereeks is een comedy over dik bevriende vogels die in hetzelfde appartementencomplex wonen. Tuca, een brutale, zorgeloze toekan, Bertie, een mijmerende zanglijster, en Bertie’s vriendje Speckle, een joviaal, optimistisch roodborstje.

Thomas de stoomlocomotief (seizoen 25): Thomas gaat over de hele wereld op avontuur om nieuwe landen, culturen en verschillende spoorwegen te ontdekken. Op Sodor gaat het Stoomteam op gloednieuwe avonturen, samen met de nieuwe stoomlocomotieven Rebecca en Nia!

Menudo: Forever Young (seizoen 1): Een meeslepende vierdelige documentaire over het weinig bekende verhaal achter de opkomst en ondergang van Menudo, de meest iconische Puerto Ricaanse boyband aller tijden.

Gordita Chronicles (seizoen 1): Een komedie voor de hele familie over een koppig, 12-jarig Dominicaans meisje dat moeite heeft zich aan te passen aan het hedonistische Miami van de jaren 80, terwijl haar familie de American Dream najaagt.

NIEUWE AFLEVERINGEN
The Time Traveler's Wife (S01E06)
Last Week Tonight with John Oliver (S09E15)
Irma Vep (S01E03)
Pause with Sam Jay (S02E05)
Superman and Lois (S02E14)

Lees meer over: HBO Max, weekoverzicht

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws