Deze 11 series zijn nu gloednieuw op Disney+

Deze 11 series zijn nu gloednieuw op Disney+

Disney+ maakt er een prima week van, met elf nieuwe series in zijn aanbod.

Jim Pedd, 25 juni 2022 om 11:53

6 nieuwe afleveringen en 5 series met complete seizoenen. Je raadt het al: Het aanbod van Disney+ groeide weer behoorlijk! We duiken er uiteraard weer in.
Big Hero 6: The Series (seizoen 3): Hiro en Baymax vormen samen met hun vrienden Wasabi, Honey Lemon, Go Go en Fred het legendarische superheldenteam Big Hero 6. Samen beschermen zij de stad tegen wetenschappelijk versterkte schurken.

October Road (seizoen 1 en 2): Op 18-jarige leeftijd besloot Nick Garrett zijn spullen in te pakken voor een zomerse roadtrip, die veranderde in 10 jaar afwezigheid. Sindsdien is hij een literaire beroemdheid geworden in New York. Nu, zonder inspiratie voor een nieuw boek, keert Nick terug naar zijn geboorteplaats om te ontdekken wat zijn gevoelens daar nu zijn.

Apocalypse: Hitler Takes on the West (seizoen 1): 1940. Negen maanden na het begin van de Tweede Wereldoorlog valt Hitler het Westen aan - België, Nederland, Frankrijk en Groot-Brittannië. Een ongeziene uitbarsting van geweld. De nazi-apocalyps slaat toe in Sedan om zich zo te verspreiden langs de Somme richting het Kanaal, het laatste Britse bolwerk. De Britse troepen proberen te vluchten via de haven van Duinkerke. Zal Hitler die ontsnapping toelaten?

Space Chickens in Space (seizoen 1): Chuck, Starley en Finley, drie kippen, worden geconfronteerd met talloze uitdagingen wanneer ze per ongeluk worden ingeschreven in een intergalactische militaire academie.

Have You Seen This Man (seizoen 1): Nadat een rechter Ruffo heeft veroordeeld tot een federale gevangenisstraf van 17 1⁄2 jaar, rijdt hij door naar John F. Kennedy Airport en verdwijnt van de radar. Deze serie volgt Amerikaanse marshals tijdens het zoeken naar aanwijzingen en het ontvangen van nieuwe tips die hen over de hele wereld leiden, van Californië naar Italië.

NIEUWE AFLEVERINGEN
9-1-1: Lone Star (S03E12)
Big Sky (S02E11)
El Galéan. La TV cambiéo, él no (S01E03)
Ms. Marvel (S01E03)
Obi-Wan Kenobi (S01E06)
This Is Us (S06E17)

Lees meer over: Disney plus, weekoverzicht

Populair nieuws