Enorm populaire Netflix-serie bijna voorbij

Enorm populaire Netflix-serie bijna voorbij

The Umbrella Academy gaat richting de finale, als er een vierde seizoen komt.

Jim Pedd, 26 juni 2022 12:33

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De showrunner van The Umbrella Academy vertelt dat een vierde seizoen zomaar eens het laatste zou kunnen zijn van de serie.
The Umbrella Academy ging in 2019 van start op Netflix en is gebaseerd op de gelijknamige comics van Gerard Way. Een maand na het eerste seizoen werd de serie al vernieuwd voor een tweede reeks en inmiddels is de derde rits afleveringen ook te zien op Netflix.

The Umbrella Academy richting het einde
The Umbrella Academy volgt de disfunctionele familie Hargreeves. De kinderen hebben allemaal superkrachten en begonnen tweemaal per ongeluk de apocalypse. Way schrijft nu nog nieuwe graphic novels, dus de serie wijkt inmiddels af van het verhaal van het werk van Way.

Tijdens een interview met The Wrap vertelt showrunner Steve Blackmann dat, mocht The Umbrella Academy een vierde seizoen krijgen, de serie dan tot een einde zal komen.

"Ik denk dat het onvermijdelijk is dat, als we een vierde seizoen krijgen, we richting een eindspel gaan. Op een bepaald punt weet ik eigenlijk niet wat we zouden doen na seizoen 4. We moeten voorzichtig zijn. Ik wil niet continu dezelfde verhalen vertellen. En het is uitdagend om telkens met iets nieuws te komen, al heb ik wel een idee hoe we dat kunnen doen. Mochten we seizoen 4 van de serie bereiken, is dat denk ik een geweldig moment om ermee te stoppen. Niet dat ik niet nog meer zou kunnen doen, maar ik denk dat vier seizoenen immens bevredigend kan zijn voor het publiek."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Umbrella Academy, Netflix, Gerard Way

Populair nieuws