search

Ons nieuws van zondag 26 juni 2022

Dol op 'The Umbrella Academy'? Check dan deze 3 series op Netflix
Series / Featured

Dol op 'The Umbrella Academy'? Check dan deze 3 series op Netflix

The Umbrella Academy seizoen 3 is nu te zien op Netflix, wat tipt de streamingdienst nog meer?

The Umbrella Academy is op dit moment de best bekeken originele serie van Netflix. Zoals elke zondag kijken we naar de meest populaire series op de streamingdienst van dit moment en werpen we dan een blik op de tips die Netflix zelf geeft op basis van die serie.

Zodoende hebben we deze week weer een opvallend lijstje met drie tips van Netflix zelf, als je van The Umbrella Academy houdt.

The Umbrella Academy-tips
We zetten hieronder drie tips van Netflix voor fans van The Umbrella Academy op een rij:

Shadowhunters: The Mortal Instruments: Het normale leventje van tiener Clary Fray wordt overhoop gegooid als ze ontdekt dat ze behoort tot een mensenras met engelenbloed dat op demonen jaagt.

Jupiter's Legacy: Ze zijn de eerste generatie superhelden. Maar als ze de fakkel doorgeven aan hun kinderen, neemt de spanning toe en gelden de oude regels niet meer.

The Order: Om de dood van zijn moeder te wreken, sluit een student zich aan bij een geheime orde. Hij belandt in een oorlog tussen weerwolven en beoefenaars van duistere magie.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix wordt compleet overgenomen door deze serie
Series / Featured

Netflix wordt compleet overgenomen door deze serie

The Umbrella Academy is terug met zijn derde seizoen en scoort uiteraard enorm goed!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Elke week zetten we de series op een rij die het beste scoren op Netflix op dit moment. Deze week is dat uiteraard The Umbrella Academy, waarvan het derde seizoen sinds halverwege deze week op Netflix te streamen is.

The Umbrella Academy scoort goed genoeg om helemaal bovenaan het lijstje van Netflix te staan deze week. En wordt direct gevolgd door de populairste engelstalige serie van Netflix ooit: Stranger Things, dat nu net geen maand in de top drie staat. Overigens keert die serie volgende week sowieso terug naar de koppositie, want dan debuteert het tweede deel van seizoen 4. Hekkensluiter is Peaky Blinders, met zijn zesde en laatste seizoen.

De top drie van Netflix
We zetten de top drie van Netflix voor je op een rij.

1. The Umbrella Academy: Zes broers en zussen met bijzondere krachten worden herenigd door hun vaders dood. Ze onthullen schokkende familiegeheimen en een dreigend gevaar voor de mensheid.

2. Stranger Things: Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.

3. Peaky Blinders: Het is 1919 in Birmingham, Engeland. Een beruchte bende wordt er geleid door Tommy Shelby, een misdaadbaas die de maatschappelijke ladder wil beklimmen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prime Video beleeft een topweek vol nieuwe series
Series / Featured

Prime Video beleeft een topweek vol nieuwe series

Er werden maar liefst 14 series nieuw toegevoegd aan het aanbod van Prime Video.

Zeven nieuwe afleveringen en zeven series met nieuwe seizoenen. Daarmee komt de teller van nieuwe toevoegingen aan het aanbod van Prime Video deze week uit op 14. We zetten al het nieuws voor je op een rij.

Chicago Fire (seizoen 8): Van de hand van de befaamde Emmy-winnaar en producer Dick Wolf en bedenkers Derek Haas en Michael Brandt, de schrijvers van 3:10 to Yuma, komt het achtste seizoen van het drama met hoog octaangehalte Chicago Fire, waarbij je op het puntje van je stoel kijkt naar het leven van alledaagse helden die zich toewijden aan een van de meest edelmoedige beroepen in Amerika.

Boundless (seizoen 1): 237 mannen vertrekken uit Spanje met Ferdinand Magellaan als hun kapitein, op zoek naar rijkdommen en roem. Slechts 18 keren er levend terug, onder bevel van Juan Sebastián Elcano, een nobel charismatisch personage. Drie lange jaren vol muiterij, verraad, honger en sterfte staan hen te wachten. Een verhaal vol avontuur en spanning waarin twee tegenpolen hetzelfde doel nastreven.

The One That Got Away (seizoen 1): Ze zeggen dat de meeste mensen van 25 de ware al ontmoet hebben "“ ze weten het alleen nog niet. Zes gelukkige vrijgezellen doen mee aan een sociaal experiment, waarbij de vraag beantwoord wordt: Wat als degene met wie je je toekomst gaat doorbrengen iemand uit je verleden is? Eén voor één komen mensen uit hun verleden door De Poort om de vrijgezellen te verrassen met een kans om liefde te vinden.

Chloe (seizoen 1): Becky's eenzame leven lijkt totaal niet op dat van Chloe. Vroeger waren ze bevriend, maar nu ziet Becky Chloe enkel op social media. Als Chloe plots sterft, infiltreert Becky de levens van Chloe's vrienden om uit te zoeken waarom. Als Sasha ontdekt ze de tegenstrijdigheden van Chloe, maar ze raakt steeds dieper verstrikt in haar leugens. Zal ze de waarheid ontdekken voor ze zichzelf verliest?

At Home with the Gils (seizoen 1): Volgt de Gils, een van de beroemdste muzikale families van Zuid-Amerika, tijdens een historische tour die meerdere generaties bij elkaar brengt.

A Very British Scandal (seizoen 1): Het verhaal achter de scheiding van de hertog en hertogin van Argyll in 1963.

NIEUWE AFLEVERINGEN
Million Dollar More (S01E16)
Million Dollar Island (S01E16)
Jachtseizoen (S02E13)
This Is Us (S06E17)
The Boys (S03E06)
Pan y Circo (S02E03)
Glas IJs (S01E06)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het ergste wordt werkelijkheid in 'Stranger Things' seizoen 4
Series / Nieuws

Het ergste wordt werkelijkheid in 'Stranger Things' seizoen 4

De laatste afleveringen van dit vierde seizoen van Stranger Things worden echt pijnlijk met dode personages.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Stranger Things-bedenkers Matt en Ross Duffer bevestigen dat er een aantal personages gaan overlijden in de finale van seizoen 4.

Het eerste deel van het vierde seizoen van Stranger Things was op 27 mei op Netflix te zien. Volume 2 debuteert op 1 juli. Kijkers zitten daar enorm op te wachten, vooral nadat in de eerste helft van het seizoen een nieuwe en machtige schurk verscheen: Vecna.

Slachtoffers in Stranger Things
De Vecna blijkt enorm krachtig en Eleven is zo'n beetje de enige hoop om hem te verslaan. Maar volume 1 eindigde ermee dat zij nog altijd worstelt met het terug krijgen van haar krachten. En Nancy en Steve zitten dik in de problemen.

Nu laten de makers dan ook weten dat niet iedereen dit nieuwe seizoen van Stranger Things gaat overleven. De Duffer-broers spraken met Variety, waarbij hen gevraagd werd of er lichamen te tellen zijn aan het einde van het seizoen. "Absoluut, ja, reken daar maar op."

Welke personages we helaas moeten gaan zien verdwijnen in Stranger Things is niet zeker. Zouden het hoofdpersonen zijn, of nieuwe personages? Stranger Things heeft in elk geval een beetje de gewoonte gekregen om personages die na het eerste seizoen debuteerden, te doden; denk maar aan Bob en Alexi.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Halo'-serie compleet afgeslacht in Honest Trailer
Series / Nieuws

'Halo'-serie compleet afgeslacht in Honest Trailer

Deze Honest Trailer van Halo laat niks meer heel van de hitserie van Paramount+.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van de Xbox gamefranchise Halo hebben heel wat kunnen vinden om commentaar op te hebben bij de verfilming van Paramount+. De Screen Junkies haken daar op heerlijke en hilarische wijze op in, door enkele van de grootste blunders van Halo bloot te leggen.

Halo verbleef wat een eeuwigheid leek in de ontwikkelhel. Er was dus heel wat opwinding toen bleek dat de serie van Showtime en later Paramount+ vorm kreeg. Maar enkele creatieve keuzes die gemaakt werden, leidden ertoe dat Halo als serie ook niet echt goed scoorde bij de kijkers.

Halo-commentaar
Zo besloten de makers van de Halo-serie om de helm van Master Chief regelmatig af te doen. Dat was voor fans een no go, aangezien dit in de games ook nooit gebeurde.

Hoewel de makers van Halo dat soort fouten wel uit probeerden te leggen, was het niet per se zo dat fans hier echt blij van werden.

Tegelijk is Halo wel de tweede best bekeken originele serie van Paramount+, direct na 1883, een prequel op de immens populaire serie Yellowstone.

Seizoen 2 is dan ook al bevestigd. Al laat de Honest Trailer zien dat Halo niet altijd even sterk is:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Na de orgie in 'The Boys' moet deze Supe eraan geloven
Series / Nieuws

Na de orgie in 'The Boys' moet deze Supe eraan geloven

The Boys-fans hebben heel wat commentaar op de houding van Black Noir!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Herogasm is gearriveerd! En weer weet The Boys heel wat grenzen te verleggen. Heel wat verdorvenheid en bloedvergieten vindt weer plaats en we zien de bende uit de titel ook wat flitsen van geweld meemaken.

Maar The Boys weet ook weer een heel bijzonder pad te volgen, net als eigenlijk elke keer gebeurt in de televisieserie. Want een van de helden die normaal toch best gezien wordt als een indrukwekkende figuur, weet een grote flater te slaan waar heel wat fans op reageren.

The Boys-commentaar
Homelander hoorde in de nieuwe aflevering van The Boys van The Deep dat Soldier Boy teruggekeerd is.

De leider van The Seven wendt zich vervolgens tot Black Noir en bedankt hem dat de ninja hem al die tijd bijgestaan heeft. Black Noir loopt daarop naar een lift, waarin hij zijn Vought tracking chip uit zijn arm haalt en doodleuk verdwijnt.

Een beetje het The Boys-equivalent van 'nope'! Gezien de badass-heid van Black Noir, hadden lang niet alle fans dit zien aankomen. HIj trekt dan ook heel wat commentaar:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensies 'Westworld' seizoen 4: heeft de peperdure serie van HBO het nog wel?
Series / Featured

Recensies 'Westworld' seizoen 4: heeft de peperdure serie van HBO het nog wel?

Westworld is alweer terug op televisie met zijn vierde seizoen, maar is dat de moeite waard?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Westworld seizoen vier belooft weer een heerlijke reis door het menselijk brein en de oorsprong van bewustzijn te bieden, evenals realiteit zoals wij die waarnemen.

Tegelijk lijkt het er ook op dat de televisieserie van Jonathan Nolan en Lisa Joy, net als twee jaar geleden toen seizoen drie verscheen, critici enorm verdeelt. We zetten de recensies voor je op een rij.

Westworld seizoen 4 recensies
De eerste reacties laten zien dat seizoen 4 van Westworld een aardige poging is om de serie weer helemaal op de rails te krijgen. Maar dat het geheel ook weer niet helemaal geslaagd is, waardoor we toch wat wisselend niveau aan televisie te zien krijgen.

We zetten de recensies op een rij:

The early reaction isn't amenable, either, since most critics think season four is either a very successful attempt by the show to find its footing again or yet another terrible misfire that turns the whole thing into an even more middling piece of television.

The Ringer: "De serie heeft een reputatie gekregen dat deze te doordacht is, in zijn kern is Westworld echter heel eenvoudig. Vier seizoenen onderweg, is de serie ook gestopt met nieuwe dingen vertellen."

Observer: "Het leukste dat Westworld in jaren geweest is. Nog altijd is het een echte mind game, maar het voelt niet langer alsof je tegen de computer speelt."

Empire Magazine: "Prachtig, gestoord en ontzagwekkend. Een welkome wederopstanding voor deze gewelddadige delights van Joy en Nolan. En eentje die duidelijk laat zien dat Westworld echt nog wel weet hoe het moet."

IGN: "De serie voelt nog altijd mysterieus, op een leuke manier, en onheilspellend in zijn thema's en methoden. Maar deze 'reset' invalshoek heeft ook zijn tegenvallers."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Enorm populaire Netflix-serie bijna voorbij
Series / Nieuws

Enorm populaire Netflix-serie bijna voorbij

The Umbrella Academy gaat richting de finale, als er een vierde seizoen komt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De showrunner van The Umbrella Academy vertelt dat een vierde seizoen zomaar eens het laatste zou kunnen zijn van de serie.

The Umbrella Academy ging in 2019 van start op Netflix en is gebaseerd op de gelijknamige comics van Gerard Way. Een maand na het eerste seizoen werd de serie al vernieuwd voor een tweede reeks en inmiddels is de derde rits afleveringen ook te zien op Netflix.

The Umbrella Academy richting het einde
The Umbrella Academy volgt de disfunctionele familie Hargreeves. De kinderen hebben allemaal superkrachten en begonnen tweemaal per ongeluk de apocalypse. Way schrijft nu nog nieuwe graphic novels, dus de serie wijkt inmiddels af van het verhaal van het werk van Way.

Tijdens een interview met The Wrap vertelt showrunner Steve Blackmann dat, mocht The Umbrella Academy een vierde seizoen krijgen, de serie dan tot een einde zal komen.

"Ik denk dat het onvermijdelijk is dat, als we een vierde seizoen krijgen, we richting een eindspel gaan. Op een bepaald punt weet ik eigenlijk niet wat we zouden doen na seizoen 4. We moeten voorzichtig zijn. Ik wil niet continu dezelfde verhalen vertellen. En het is uitdagend om telkens met iets nieuws te komen, al heb ik wel een idee hoe we dat kunnen doen. Mochten we seizoen 4 van de serie bereiken, is dat denk ik een geweldig moment om ermee te stoppen. Niet dat ik niet nog meer zou kunnen doen, maar ik denk dat vier seizoenen immens bevredigend kan zijn voor het publiek."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.