Het ergste wordt werkelijkheid in 'Stranger Things' seizoen 4

Het ergste wordt werkelijkheid in Stranger Things

De laatste afleveringen van dit vierde seizoen van Stranger Things worden echt pijnlijk met dode personages.

Jim Pedd, 26 juni 2022 15:09

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Stranger Things-bedenkers Matt en Ross Duffer bevestigen dat er een aantal personages gaan overlijden in de finale van seizoen 4.
Het eerste deel van het vierde seizoen van Stranger Things was op 27 mei op Netflix te zien. Volume 2 debuteert op 1 juli. Kijkers zitten daar enorm op te wachten, vooral nadat in de eerste helft van het seizoen een nieuwe en machtige schurk verscheen: Vecna.

Slachtoffers in Stranger Things
De Vecna blijkt enorm krachtig en Eleven is zo'n beetje de enige hoop om hem te verslaan. Maar volume 1 eindigde ermee dat zij nog altijd worstelt met het terug krijgen van haar krachten. En Nancy en Steve zitten dik in de problemen.

Nu laten de makers dan ook weten dat niet iedereen dit nieuwe seizoen van Stranger Things gaat overleven. De Duffer-broers spraken met Variety, waarbij hen gevraagd werd of er lichamen te tellen zijn aan het einde van het seizoen. "Absoluut, ja, reken daar maar op."

Welke personages we helaas moeten gaan zien verdwijnen in Stranger Things is niet zeker. Zouden het hoofdpersonen zijn, of nieuwe personages? Stranger Things heeft in elk geval een beetje de gewoonte gekregen om personages die na het eerste seizoen debuteerden, te doden; denk maar aan Bob en Alexi.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Stranger Things, Netflix

Populair nieuws