Prime Video beleeft een topweek vol nieuwe series

Prime Video beleeft een topweek vol nieuwe series

Er werden maar liefst 14 series nieuw toegevoegd aan het aanbod van Prime Video.

Jim Pedd, 26 juni 2022 om 15:46

Zeven nieuwe afleveringen en zeven series met nieuwe seizoenen. Daarmee komt de teller van nieuwe toevoegingen aan het aanbod van Prime Video deze week uit op 14. We zetten al het nieuws voor je op een rij.
Chicago Fire (seizoen 8): Van de hand van de befaamde Emmy-winnaar en producer Dick Wolf en bedenkers Derek Haas en Michael Brandt, de schrijvers van 3:10 to Yuma, komt het achtste seizoen van het drama met hoog octaangehalte Chicago Fire, waarbij je op het puntje van je stoel kijkt naar het leven van alledaagse helden die zich toewijden aan een van de meest edelmoedige beroepen in Amerika.

Boundless (seizoen 1): 237 mannen vertrekken uit Spanje met Ferdinand Magellaan als hun kapitein, op zoek naar rijkdommen en roem. Slechts 18 keren er levend terug, onder bevel van Juan Sebastián Elcano, een nobel charismatisch personage. Drie lange jaren vol muiterij, verraad, honger en sterfte staan hen te wachten. Een verhaal vol avontuur en spanning waarin twee tegenpolen hetzelfde doel nastreven.

The One That Got Away (seizoen 1): Ze zeggen dat de meeste mensen van 25 de ware al ontmoet hebben – ze weten het alleen nog niet. Zes gelukkige vrijgezellen doen mee aan een sociaal experiment, waarbij de vraag beantwoord wordt: Wat als degene met wie je je toekomst gaat doorbrengen iemand uit je verleden is? Eén voor één komen mensen uit hun verleden door De Poort om de vrijgezellen te verrassen met een kans om liefde te vinden.

Chloe (seizoen 1): Becky's eenzame leven lijkt totaal niet op dat van Chloe. Vroeger waren ze bevriend, maar nu ziet Becky Chloe enkel op social media. Als Chloe plots sterft, infiltreert Becky de levens van Chloe's vrienden om uit te zoeken waarom. Als Sasha ontdekt ze de tegenstrijdigheden van Chloe, maar ze raakt steeds dieper verstrikt in haar leugens. Zal ze de waarheid ontdekken voor ze zichzelf verliest?

At Home with the Gils (seizoen 1): Volgt de Gils, een van de beroemdste muzikale families van Zuid-Amerika, tijdens een historische tour die meerdere generaties bij elkaar brengt.

A Very British Scandal (seizoen 1): Het verhaal achter de scheiding van de hertog en hertogin van Argyll in 1963.

NIEUWE AFLEVERINGEN
Million Dollar More (S01E16)
Million Dollar Island (S01E16)
Jachtseizoen (S02E13)
This Is Us (S06E17)
The Boys (S03E06)
Pan y Circo (S02E03)
Glas IJs (S01E06)

Lees meer over: Prime Video, weekoverzicht

Populair nieuws