Netflix wordt compleet overgenomen door deze serie

Netflix wordt compleet overgenomen door deze serie

The Umbrella Academy is terug met zijn derde seizoen en scoort uiteraard enorm goed!

Jim Pedd, 26 juni 2022 16:24

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Elke week zetten we de series op een rij die het beste scoren op Netflix op dit moment. Deze week is dat uiteraard The Umbrella Academy, waarvan het derde seizoen sinds halverwege deze week op Netflix te streamen is.
The Umbrella Academy scoort goed genoeg om helemaal bovenaan het lijstje van Netflix te staan deze week. En wordt direct gevolgd door de populairste engelstalige serie van Netflix ooit: Stranger Things, dat nu net geen maand in de top drie staat. Overigens keert die serie volgende week sowieso terug naar de koppositie, want dan debuteert het tweede deel van seizoen 4. Hekkensluiter is Peaky Blinders, met zijn zesde en laatste seizoen.

De top drie van Netflix
We zetten de top drie van Netflix voor je op een rij.

1. The Umbrella Academy: Zes broers en zussen met bijzondere krachten worden herenigd door hun vaders dood. Ze onthullen schokkende familiegeheimen en een dreigend gevaar voor de mensheid.

2. Stranger Things: Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.

3. Peaky Blinders: Het is 1919 in Birmingham, Engeland. Een beruchte bende wordt er geleid door Tommy Shelby, een misdaadbaas die de maatschappelijke ladder wil beklimmen.
Lees meer over: The Umbrella Academy, kijkcijfers, Netflix, top 3

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws