Netflix voegt weer toffe series toe deze week

Netflix voegt weer toffe series toe deze week

Stranger Things komt met het tweede deel van zijn vijfde seizoen deze week.

Jim Pedd, 27 juni 2022 om 09:37

Vijf series kondigde Netflix alvast aan voor deze week. Met op 1 juli de meest interessante release van allemaal - uiteraard. Dat is natuurlijk het tweede (en laatste) deel van het vierde seizoen van Stranger Things. Check hieronder het complete overzicht van deze week.
VANAF 29 JUNI
The Upshaws (seizoen 2, deel 1): In deze comedyserie streeft een zwarte arbeidersfamilie uit Indiana te midden van de dagelijkse beslommeringen naar een beter leven en huiselijk geluk.

Pirate Gold of Adak Island: Een eliteteam van ervaren schatjagers komt naar een afgelegen eiland in Alaska, op zoek naar een piratenschat die miljoenen waard is.

VANAF 30 JUNI
BASTARD!! - Heavy Metal, Dark Fantasy - (seizoen 1): Als kwade machten dreigen om Anthrasax, god van de vernietiging, weer tot leven te wekken, vraagt het koninkrijk Meta-llicana een wispelturige duistere tovenaar om hulp.

VANAF 1 JULI
Stranger Things 4: Volume 2: Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.

VANAF 2 JULI
My Liberation Notes: Drie broers en zussen zijn de dagelijkse monotonie van hun nietszeggende volwassen levens moe en gaan op zoek naar meer voldoening en vrijheid.

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, preview

Populair nieuws