Serie 'Edge of the Earth' van HBO barst van de adrenaline!

Serie 'Edge of the Earth' barst van de adrenaline!

HBO Max komt deze zomer over de echte actie en avonturen-junkies.

Bram de Groot, 27 juni 2022 om 13:28

HBO en Teton Gravity Research hebben de trailer vrijgegeven voor de vierdelige docu-serie Edge of the Earth. Deze serie gaat over extreme sporten en is vanaf midden juli op HBO te zien en komt daarna op de streamingdienst HBO Max.
De docu vertelt het verhaal van vier groepen professionele enthousiastelingen die dol zijn op actie en avontuur, terwijl ze vier ongekende uitdagingen aangaan op vier continenten.

Actie en avontuur
De eerste aflevering volgt snowboarders Jeremy Jones en Elena Hight in het verraderlijke Glacier Bay National Park in Alaska. De tweede ziet kajakkers Ben Stookesberry, Nouria Newman en Erik Boomer een nooit eerder geprobeerde tocht maken langs de Chalupas-rivier in Ecuador.

De derde ziet klimmers Emily Harrington en Adrian Ballinger de bijna niet te beklimmen granieten toren van Pik Slesova in Kirgiziƫ beklimmen. De laatste episode heeft surfers Ian Walsh en Grant 'Twiggy' Baker die de golven van de westkust van Zuid-Afrika trotseren.

Elke aflevering wordt wekelijks op dinsdag vanaf 12 juli uitgezonden op HBO (niet in Nederland beschikbaar) en is vervolgens beschikbaar op HBO Max.


Bron: HBO

Lees meer over: Edge of the Earth, HBO

Populair nieuws