'Westworld' seizoen 4 is vanaf vandaag te streamen!

'Westworld' seizoen 4 vanaf nu op HBO Max

Elke week zal er een nieuwe aflevering op de streamingdienst verschijnen...

Geoffrey Ketels, 27-06-2022 16:32

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Goed nieuws voor de fans van de serie Westworld. Vanaf vandaag verschijnt er namelijk elke week een nieuwe aflevering van het vierde seizoen op streamingdienst HBO Max!
In het voorgaande seizoen hebben we gezien hoe Maeve en Caleb de AI Rehoboam hebben uitgeschakeld. Dolores heeft zelfs geholpen om dit voor mekaar te krijgen, maar helaas heeft ze dat wel met haar leven moeten bekopen.

Tijdsprong van 7 jaar
Voor het vierde seizoen maken we een behoorlijke tijdsprong van 7 jaar. De seriemaker Lisa Joy heeft eerder reeds een tipje van de sluier gelicht over wat we kunnen verwachten van het vierde seizoen. Zij zei daarover het volgende:

"Er zal niet meer worden gevochten. Het is eigenlijk allemaal voorbij. Wat we zullen zien is de nasleep van het grote gevecht."

Het vierde seizoen van Westworld introduceert met Ariana DeBose ook een nieuwe castlid. DeBose is natuurlijk een Oscarwinnares die we eerder ook al aan het werk zagen in West Side Story.

De eerste aflevering van het vierde seizoen van Westworld is dus vanaf vandaag te bekijken op HBO Max. Vanaf nu zal er elke week een extra aflevering aan het aanbod van de streamingdienst worden toegevoegd.


Lees meer over: Westworld, serie, series, HBO Max

Informatie over de serie: Westworld

Populair nieuws