search
Is dit Marvel-personage echt nu al dood?
Series / Featured

Is dit Marvel-personage echt nu al dood?

Ms Marvel introduceerde recent een heel toffe nieuwe toevoeging, maar die lijkt al dood.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Ms. Marvel schrikt er bepaald niet voor terug om gruwelijke dingen te doen. Best knap, voor deze serie die gemaakt is voor een relatief jong kijkend publiek!

Ms. Marvel nam afscheid van een van de hoofdpersonen, gespeeld door Farhan Akhtar, die juist zo geliefd leek te zijn.

Ms. Marvel
In de serie Ms. Marvel volgen we Kamala Khan, een middelbare scholier uit Jersey City, die superkrachten krijgt als ze een oude armband draagt die ze kreeg van haar grootmoeder. Op verzoek van die grootmoeder, Sana, reist Kamala met haar moeder Muneeba Khan naar Pakistan, specifiek naar de stad Karachi.

Daar lopen ze Kareem tegen het lijf, die lid van de oude orde de Red Daggers bleek te zijn. Kareem en Kamala werden door Waleed, het personage van Akhtar, beschermd tegen de interdimensionale wezens de ClanDestines, die de armband van Kamala willen stelen.

In dat gevecht komt Waleed om het leven. "Het was wel mooi geweest als ze even mijn hartslag gecheckt hadden. Ik bedoel, ik heb die knul al die jaren getraind! Het minste dat hij had kunnen doen, was even mijn hartslag checken. Maar hij liet mij gewoon voor dood achter!"Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen