De groene heldin op foto uit volgende Marvel-serie van Disney+

En ook een blik op de grote schurk uit She-Hulk: Attorney at Law.

Bram de Groot, 06-07-2022 08:28

Vandaag verschijnt op Disney+ de vijfde en een-na-laatste aflevering van de Marvel-serie She-Hulk, die voluit She-Hulk: Attorney at Law heet. In die serie gaan we de nicht van Bruce Banner ontmoeten die uiteindelijk een Hulk wordt.
Andere bekende Marvel-acteurs die terugkeren als hun personage zijn in ieder geval Tim Roth (Emil Blonsky / Abomination), Mark Ruffalo (Bruce Banner / Smart Hulk) en Benedict Wong als de Sorcerer Supreme Wong.

De afleveringen van She-Hulk: Attorney at Law zijn geregisseerd door Kat Coiro (6 afleveringen) en Anu Valia (3 afleveringen) en duren niet langer dan een half uur per stuk.

Nieuwe foto van Tatiana Maslany als She-Hulk
Hieronder zie je via Empire de nieuwe foto van Tatiana Maslany als Jennifer Walters alias She-Hulk. Opvallend is dat zij net als Smart Hulk niet meer in een normaal mens "terugverandert". Ze blijft gewoon een groen voorkomen hebben.En dan hebben we ook nog een foto vanuit het magazine, met daarop actrice Jameela Jamil als de Marvel-supervillain Titania. Vanaf 17 augustus start de negendelige serie op Disney+.

Bron: Empire

Lees meer over: She Hulk, Mark Ruffalo, Avengers, Tatiana Maslany, Jameela Jamil

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam