search
Vet! Eerste details 'Stranger Things' seizoen 5
Series / Nieuws

Vet! Eerste details 'Stranger Things' seizoen 5

Stranger Things krijgt nog maar 1 seizoen op Netflix en dit gaat het krijgen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Stranger Things-bedenkers Matt en Ross Duffer hebben details over het vijfde seizoen van de serie onthuld.

Het vierde seizoen eindigde al met een paar knallers. De grootste onthulling was dat Vecna erin geslaagd was alle vier de poorten naar het Upside Down te openen. Waarmee het publiek vooral moet wachten op het laatste seizoen van Stranger Things om te zien hoe dat allemaal af zal lopen.

Stranger Things seizoen 5
We weten al dat het vijfde seizoen van Stranger Things de gang van Hawkins weer bij elkaar brengt. Daarmee komt er een einde aan de vele verschillende verhaallijnen die we volgden in het vierde seizoen en kunnen we vermoedelijk rekenen op meer eenduidigheid.

Tijdens een interview met Collider, gingen de Duffer Brothers in op de belangrijkste verhaaldetails en locaties van seizoen 5 van Stranger Things.

"Het speelt zich voornamelijk af in Hawkins, en natuurlijk voor een groot deel in het Upside Down. We hadden nog een paar nieuwe onthullingen in Volume 2, maar het is allemaal aan Veca, Henry, en zijn reis, verbonden. Maar waar we het niet over hebben gehad, is wat het Upside Down precies is. De grootste onthullingen komen in seizoen 5 en draaien vooral om het Upside Down zelf. Er is een moment in aflevering 7 dit jaar, waarin we ons realiseren dat het bevroren in de tijd is."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen