Netflix overwint alle andere streamingdiensten met veel gemak

Netflix overwint alle andere streamingdiensten

Nielsen liet weer een nieuwe toplijst met meest bekeken series zien en die wordt overwonnen door Netflix.

Jim Pedd, 9 juli 2022 08:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Stranger Things won weer in de streamingstatistieken van Nielsen. Die draaien om de week van 6 juni en zijn dus inmiddels een maand oud. Maar wel gebaseerd op de daadwerkelijke kijkcijfers van alle verschillende streamingdiensten die samenwerken met Nielsen.

Stranger Things wint in de statistiek. Eerder verbrak de serie al het record met 7,2 miljard minuten die gekeken zijn. Deze week waren er nog eens 4,2 miljard minuten aan streams verspreid over de 32 afleveringen in totaal.

De top tien
Stranger Things staat dus bovenaan de toplijst van Nielsen. Nummer twee is The Boys, dat zo'n 919 miljoen minuten gekeken werd over 20 afleveringen.

De nummer drie: Keep Sweet: Pray and Obey van Netflix, met 720 miljoen minuten over vier afleveringen. The Lincoln Lawyer van Netflix trok er 683 miljoen met 10 afleveringen. Nummer vijf is Obi-Wan Kenobi met 682 miljoen minuten over de vier afleveringen die op dat moment beschikbaar waren.

De nummer tien werd afgerond door vier Netflix-series, Peaky Blinders, Ozark, Floor is Lava en First Kill, gevolgd door debuterend serie Ms. Marvel als nummer tien met 249 miljoen minuten.

Deze week vielen de series Wrong Side of the Tracks, Grace and Frankie, het recent geannuleerde Night Sky en Workin' Moms[ uit de top tien.
Bron: TV Line

Lees meer over: Netflix, Stranger Things, Prime Video, The Boys

Populair nieuws