HBO Max voegde maar liefst 16 series toe

HBO Max voegde maar liefst 16 series toe

Het was echt wel een goede week vol nieuwe series op HBO Max.

Jim Pedd, 9 juli 2022 08:38

HBO Max maakt er best een goede week van! Deze week voegde men zes seizoenen van series toe, en tien afleveringen van nieuwe series. We duiken erin!
Years and Years (seizoen 1): Years and Years is een episch familiedrama van Russell T. Davies (Queer as Folk). Door de ogen van een hechte familie uit de Britse middenklasse zien we de wereld drastisch veranderen in 15 jaar.

Roadkill (seizoen 1): Peter Laurence is een politieke vrijbuiter die de gewone man aanspreekt. Maar vijanden dreigen zijn persoonlijke en professionele geheimen te ontdekken. Zal zijn bravoure hem redden of zijn ondergang worden?

Les Misérables (seizoen 1): Les Misérables vertelt het verhaal van Jean Valjean, een voormalig veroordeelde die maar niet aan zijn verleden kan ontsnappen. Zijn toekomst wordt bedreigd door zijn aartsvijand; de politieman en voormalige gevangenbewaarder Javert.

Clique (seizoen 1 en 2): Jeugdvriendinnen Holly en Georgia zitten in hun eerste jaar van de universiteit in Edinburgh. Maar als Georgia betrokken raakt bij een elitair groepje jonge vrouwen, denkt Holly dat de meisjes een sinistere band hebben en meer dan vrienden zijn.

Splitting Up Together (seizoen 1): Splitting Up Together is een gewaagd en liefdevol portret van een generatie die, in het midden van hun leven, ineens moeten erkennen en accepteren dat familie in vele soorten en maten komt.

Des (seizoen 1): Dennis Nilsen vermoordde tussen 1978 en 1983 ongemerkt talloze jongens en jonge mannen in zijn appartement. Tot de politie meldingen binnenkreeg van zijn buren, die zeiden dat stukjes huid en bot de afvoer verstopten.

NIEUWE AFLEVERINGEN
Westworld (S04E02)
Irma Vep (S05E01)
I'll Be Gone in the Dark (S01E07)
Pause with Sam Jay (S02E07)
Mind over Murder (S01E03)
Birdgirl (S02E04)
Wacky Races (S02E05)
Rainbow Ruby (S01E09)
Power Players (S01E45)
De Fabeltjeskrant (S01E03)

Lees meer over: HBO Max, weekoverzicht

Populair nieuws