search
Deze 3 nieuwe topseries op HBO Max, Netflix en Prime Video wil je niet missen
Series / Featured

Deze 3 nieuwe topseries op HBO Max, Netflix en Prime Video wil je niet missen

Deze week worden er weer een paar opvallende en gave nieuwe series toegevoegd.

Elke week kijken we naar de drie grootste aankomende nieuwe series die je echt niet wil missen. Deze week hebben we een selectie van HBO Max, Netflix en van Prime Video.

Hieronder lichten we de drie series voor je uit:

VANAF 11 JULI OP HBO MAX
THE ANARCHISTS: De zesdelige HBO-documentaire serie is geregisseerd door Todd Schramke en geproduceerd door Blumhouse Television. In 2015 lanceerde Jeff Berwick, een Canadese ondernemer die provocateur werd, een conferentie in Acapulco, Mexico in de hoop anarchie in zijn puurste vorm te bevorderen - een ideaal dat de afwezigheid van een overheid met absoluut individueel zelfbestuur omarmt. Het evenement, genaamd "Anarchapulco", trekt een internationale reeks libertariërs, voortvluchtigen en gezinnen die hun kinderen willen "ontscholen" om hen te beschermen tegen de bureaucratieën van het moderne leven, evenals crypto-valuta-evangelisten en anderen die zich aangetrokken voelen tot het idee om een staatloze gemeenschap te creëren, vrij van regeringen en centrale banksystemen.

VANAF 14 JULI OP NETFLIX
Resident Evil: Jaren nadat een dodelijk virus een wereldwijde apocalyps veroorzaakte, vecht Jade Wesker om te overleven tegen de geïnfecteerden en wil ze de verantwoordelijken ten val brengen.

JAMES MAY: OUR MAN IN ITALY OP PRIME VIDEO (vanaf 15 JULI 2022)
In de nieuwste aflevering van James' 'Our Man In'-serie voor Prime Video, brengt James zijn originele perspectief naar Italië. Hij reist door de lengte en breedte van één van zijn favoriete landen om de geschiedenis, landschappen, tradities en nog veel meer van het land te verkennen.
Van de Siciliaanse hoofdstad Palermo tot de toppen van de Dolomieten, James verkent de cultuur, eten, industrie en zelfs een beetje sport, allemaal tegen de achtergrond van van 's werelds meest adembenemende landschappen. Kan een onhandige, Britse vent van middelbare leeftijd de geheimen van 'la dolce vita' ontdekken?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen