search

Ons nieuws van zondag 10 juli 2022

Recensie Videoland-serie 'Ze Weten Alles van Je'
Recensie

Recensie Videoland-serie 'Ze Weten Alles van Je'

De verdwijning van 'hacktivist' Arjen Kamphuis wordt op gekunstelde wijze onderzocht, terwijl de makers zich verliezen in een steeds grotere context.

Regie: Hanro Smitsman | Cast: Charlie Chan Dagelet (Nadia), Jim Deddes ('Truthseeker91'), Monic Hendickx (hoofdredacteur), e.a. | Afleveringen: 4 | Speelduur: 30-34 minuten | Jaar: 2022

In augustus 2018, nu bijna vier jaar geleden, verdween de Nederlandse cyberexpert Arjen Kamphuis tijdens een vakantie in Noorwegen. Nog steeds is zijn verdwijning in mysteriën gehuld. Zijn kajak werd gevonden in een fjord bij Bodø, maar enkele dagen later maakte het mobieltje van Kamphuis nog contact met het netwerk, dit keer in het zuiden van het Scandinavische land. Iemand die zo gesteld was op zijn digitale veiligheid en een sterk wantrouwen koesterde voor overheden en andere autoriteiten had zijn telefoon enorm goed beveiligd, zo luidt de theorie. Dus het moest Kamphuis zelf wel zijn geweest die zijn mobieltje opstartte.

De Noorse politie leek niet heel voortvarend te werk te gaan, tot grote ergernis van Kamphuis' vrienden. De 'hacktivist' was, naar hun zeggen, geen groot technisch meesterbrein, maar was als geen ander in staat op een podium te vertellen over de digitale gevaren die wij allen liepen. Niet voor niets werd Kamphuis in verband gebracht met de inmiddels gedetineerde baas van WikiLeaks, Julian Assange. Het is dan niet zo gek dat over zijn verdwijning de wildste theorieën de ronde doen.

Omdat het voor de vrienden van Kamphuis onverteerbaar is dat ze geen duidelijkheid hebben over wat er precies met hem is gebeurd, hebben zij diverse pogingen ondernomen om zijn gangen na te gaan. De lezing dat het gaat om een ongeval met zijn kajak is voor hen volstrekt ongeloofwaardig en zolang er geen lichaam is gevonden blijven alle opties open. Het is in ieder geval heel plausibel dat Kamphuis op de radar was gekomen van diverse overheden, met name de Amerikaanse. Wist de Nederlander te veel en moest hij daarom van het toneel verdwijnen?

Voor de Videoland-serie met de onheilspellend klinkende titel Ze Weten Alles van Je is een bijzondere mix gekozen van fictie en werkelijkheid, met nagespeelde scènes en documentaire. De vrienden van Arjen Kamphuis worden geïnterviewd, maar we zien ook actrice Charlie Chan Dagelet als de fictieve onderzoeksjournalist Nadia afreizen naar Noorwegen om antwoorden te vinden. Hierbij interviewt ze echte personen die iets te maken hebben met het onderzoek naar de vermiste cyberexpert, maar dit wordt dun doorregen met bedachte verhaallijnen en personages.

Een beetje gekunsteld is het allemaal wel, al had dit prima kunnen werken als de makers enige focus en houvast zouden hebben gehad. Het verhaal rondom de verdwijning van Kamphuis is, hoe bizar de details ook zijn, eigenlijk wel in een uurtje verteld. De fictieve aspecten van deze serie lijken dan ook vooral bedoeld om de boel meer aan te kunnen kleden en de kijker in zijn denken een richting op te duwen.

De makers verliezen zichzelf te midden van de groeiende schaal van deze quasi-documentaire, door het verhaal te voorzien van talloze speculaties. Kamphuis had waarschijnlijk een connectie met WikiLeaks, dus de macht van alwetende overheden wordt erbij gesleept, evenals hun gewoonte journalisten tegen te werken. Zo raken de makers steeds verder verwijderd van de grote vraag wat er met Kamphuis is gebeurd, waarop ook zij geen antwoord kunnen geven.

Zonder te spoilen: deze serie leidt niet tot nieuwe inzichten. De fictieve component is gammel en doet zelfs af aan de ernst van het feit dat Kamphuis' vrienden nog steeds niet weten wat er met hem is gebeurd. Onderzoeksjournalistiek is het evenmin.

★★☆☆☆

Ze Weten Alles van Je is te zien bij Videoland.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is de allerbeste 'Star Trek'-serie ooit, en dit zijn de runner-ups
Series / Featured

Dit is de allerbeste 'Star Trek'-serie ooit, en dit zijn de runner-ups

We zetten de tien beste series in de franchise op een rij, in deze feature!

Wat is nou eigenlijk de top tien best ontvangen series in de Star Trek-franchise? Nou, op die vraag proberen we antwoord te geven vandaag, door te kijken naar de ontvangst volgens critici op Rotten Tomatoes. We duiken er meteen in!

1. Star Trek: Strange New Worlds (99%): "Strange New Worlds reist door bekend terrein, maar met verfrissend resultaat. De episodische structuur en bezielende cast weten het gevoel van grenzeloze ontdekkingen weer te vangen, dat ooit de wortels van de franchise vormde."

2. Star Trek: Prodigy (93%): geen consensus

3. Star Trek: The Next Generation (91%): "Het zal nooit de oorspronkelijke serie zijn, maar met een opwindende nieuwe missie en een uitgebreid ensemble, bewijst Star Trek: The Next Generation een meeslepende introductie in een gedurfde final frontier te zijn."

4. Star Trek: Deep Space Nine (91%): "Deep Space Nine is de meest harde Star Trek-serie tot nu toe."

5. Star Trek: Picard (86%): "Geleid door de onvergelijkbare Patrick Stewart, stapt Picard af van het standaard Starfleet-protocol met een langzamer verteld, overkoepelend verhaal. Maar net als alle Star Trek, weet het op prachtige en opwindende wijze belangrijke thema's te behandelen."

6. Star Trek: Discovery (86%): "Hoewel het een aflevering kost om echt op te stijgen, is Star Trek: Discovery een solide toevoeging aan de franchise voor een nieuwe generatie, aangevoerd door de charismatische Sonequa Martin-Green."

7. Star Trek: Lower Decks (83%): "Heerlijk, maar niet zo gedurfd. Lower Decks draait het verhaal van Star Trek-regulering net genoeg om, om op zichzelf te staan."

8. Star Trek: The Original Series (80%): "Een optimistische ode aan de mensheid. Star Trek ziet er misschien gedateerd uit, maar zijn gadgets en gedurfde solide verhalen weten zijn plek definitief te vestigen in de meest langdurige franchises die er maar zijn."

9. Star Trek: Voyager (76%): "Star Trek: Voyager weet de grenzen te doorbreken met gedurfd leiderschap onder de eerste vrouwelijke kapitein van de franchise."

10. Star Trek: Enterprise (55%): "Hoewel sommigen Star Trek: Enterprise een welkome terugkeer naar een bekend universum zullen vinden, zal het de critici niet overtuigen."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 3 nieuwe topseries op HBO Max, Netflix en Prime Video wil je niet missen
Series / Featured

Deze 3 nieuwe topseries op HBO Max, Netflix en Prime Video wil je niet missen

Deze week worden er weer een paar opvallende en gave nieuwe series toegevoegd.

Elke week kijken we naar de drie grootste aankomende nieuwe series die je echt niet wil missen. Deze week hebben we een selectie van HBO Max, Netflix en van Prime Video.

Hieronder lichten we de drie series voor je uit:

VANAF 11 JULI OP HBO MAX
THE ANARCHISTS: De zesdelige HBO-documentaire serie is geregisseerd door Todd Schramke en geproduceerd door Blumhouse Television. In 2015 lanceerde Jeff Berwick, een Canadese ondernemer die provocateur werd, een conferentie in Acapulco, Mexico in de hoop anarchie in zijn puurste vorm te bevorderen - een ideaal dat de afwezigheid van een overheid met absoluut individueel zelfbestuur omarmt. Het evenement, genaamd "Anarchapulco", trekt een internationale reeks libertariërs, voortvluchtigen en gezinnen die hun kinderen willen "ontscholen" om hen te beschermen tegen de bureaucratieën van het moderne leven, evenals crypto-valuta-evangelisten en anderen die zich aangetrokken voelen tot het idee om een staatloze gemeenschap te creëren, vrij van regeringen en centrale banksystemen.

VANAF 14 JULI OP NETFLIX
Resident Evil: Jaren nadat een dodelijk virus een wereldwijde apocalyps veroorzaakte, vecht Jade Wesker om te overleven tegen de geïnfecteerden en wil ze de verantwoordelijken ten val brengen.

JAMES MAY: OUR MAN IN ITALY OP PRIME VIDEO (vanaf 15 JULI 2022)
In de nieuwste aflevering van James' 'Our Man In'-serie voor Prime Video, brengt James zijn originele perspectief naar Italië. Hij reist door de lengte en breedte van één van zijn favoriete landen om de geschiedenis, landschappen, tradities en nog veel meer van het land te verkennen.
Van de Siciliaanse hoofdstad Palermo tot de toppen van de Dolomieten, James verkent de cultuur, eten, industrie en zelfs een beetje sport, allemaal tegen de achtergrond van van 's werelds meest adembenemende landschappen. Kan een onhandige, Britse vent van middelbare leeftijd de geheimen van 'la dolce vita' ontdekken?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix voegt 10 toffe series nieuw toe deze week
Series / Featured

Netflix voegt 10 toffe series nieuw toe deze week

Netflix komt weer met een druk weekje vol nieuwe titels die je wil zien.

Het wordt een drukke week op Netflix! Vandaag zetten we de tien nieuwe series die alvast zijn aangekondigd voor je op een rij.

VANAF 13 JULI
Big Timber (seizoen 2): Een nuchtere houthakker en zijn loyale team nemen het op tegen de elementen en lastig materieel om waardevol hout te kunnen kappen en transporteren op Vancouver Island.

Hurts Like Hell: Van illegaal gokken tot matchfixing: ontdek de louche onderwereld van het ooit zo gerespecteerde thaiboksen in dit op ware gebeurtenissen gebaseerde drama.

Extraordinary Attorney Woo: De briljante advocaat Woo Young-woo pakt uitdagingen aan in de rechtszaal en daarbuiten als nieuweling bij een topadvocatenkantoor en als vrouw met autisme.

Sintonia (seizoen 3): Drie tieners uit dezelfde favela van São Paulo jagen hun dromen na en blijven vrienden, in een wereld vol muziek, drugs en religie.

VANAF 14 JULI
Resident Evil: Jaren nadat een dodelijk virus een wereldwijde apocalyps veroorzaakte, vecht Jade Wesker om te overleven tegen de geïnfecteerden en wil ze de verantwoordelijken ten val brengen.

VANAF 15 JULI
Country Queen: Een event planner uit Nairobi keert na tien jaar terug naar haar dorp, waar ze haar verleden confronteert.

Farzar: Prins Fichael woont in een mensenkolonie in een buitenaardse wereld en wil de planeet bevrijden van het kwaad. Dan ontdekt hij dat zijn vader de grootste schurk is.

Mom, Don't Do That!: Een 60-jarige moeder besluit na het overlijden van haar man een nieuwe liefde te zoeken, tot vreugde en irritatie van haar twee dochters. Gebaseerd op een waar verhaal.

Remarriage & Desires: Een gescheiden vrouw gebruikt een exclusief relatiebemiddelingsbureau dat alleen voor de puissant rijken werkt om wraak te nemen op de sluwe minnares van haar ex-man.

Alba: Alba wordt wakker op een strand na een verkrachting die ze zich niet herinnert. En dan ontdekt ze dat haar verkrachters vrienden zijn van haar lief.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Meer actie in 'The Mandalorian' seizoen 3
Series / Nieuws

Meer actie in 'The Mandalorian' seizoen 3

The Mandalorian wordt een opwindende serie met veel meer actie in het nieuwe seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Carl Weathers, die de rol van Greeg Karga speelt en regisseur is bij de serie The Mandalorian, hint erop dat er heel wat actie in het nieuwe seizoen zit.

Disney+ liet Weathers weer op komen draven voor de regie van een van de afleveringen van het nieuwe seizoen van The Mandalorian. De geliefde Star Wars-serie keert in februari 2023 terug na een lange break van twee jaar.

The Mandalorian seizoen 3
Er is inmiddels alweer heel wat veranderd voor Din Djarin en Grogu, dankzij hun drie afleveringen tellende rol in The Book of Boba Fett. Daarin zagen we dat hun beide levens weer behoorlijk veranderden.

En we weten nu ongeveer waar het derde seizoen van de serie The Mandalorian over zal gaan. We gaan namelijk zien hoe Din Djarin probeert naar planeet Mandalore te reizen om te baden in de heilige poelen zodat hij vergeven kan worden voor het afdoen van zijn helm.

"Oh er zit denk ik nog meer actie in. Het is wat anders dan de vorige aflevering die ik regisseerde, omdat de scope groter is. Maar er zitten ook heel wat verschillende verhalen in en dat vond ik heel mooi," aldus Weathers over zijn toevoeging aan The Mandalorian.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Sandman'-bedenker roept op tot boycott
Series / Nieuws

'The Sandman'-bedenker roept op tot boycott

Neil Gaiman vindt dat The Sandman er alleen maar beter van wordt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Neil Gaiman verdedigt Gwendoline Christie's Lucifer weer eens tegen online haters. The Sandman komt volgende maand dan eindelijk op Netflix en trekt behoorlijk wat haat.

Een online hater noemde de casting van de actrice in de rol antisemitisch en zelfs heiligschennis. De prijswinnende schrijver wees hem erop dat de woorden allebei verkeerd gespeld waren en dat de serie echt gewoon uit gaat komen.

The Sandman-boycott
Extra leuk aan de tweet van Neil Gaiman is dat hij mensen oproept de serie The Sandman te boycotten. Boycotts "brachten ons veel succes met Lucifer en Good Omens, dus ik zou heel dankbaar zijn."

Dit is niet voor het eerst dat Gaiman zijn humor gebruikt om te strijden tegen haat over de casting van Christie. De schrijver noemde een hater bijvoorbeeld hypocriet.

Christie stelde trouwens zelf al dat het onzin is dat mensen zo'n commentaar hebben. "Lucifer is een gevallen engel en een engel heeft helemaal geen geslacht. Dus we kunnen het androgeen spelen. We weten dat van Game of Thrones, door de manier waarop ik eruit zie. Dus ik hoop dat dit geholpen heeft."





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Obi-Wan Kenobi' vermaakt tot een film
Series / Nieuws

'Obi-Wan Kenobi' vermaakt tot een film

Een fan van Obi-Wan Kenobi heeft de Star Wars-serie veranderd in een film.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Obi-Wan Kenobi van Disney+ stond oorspronkelijk gepland als een film. Maar na het floppen van de film Solo: A Star Wars Story werd besloten er een serie van te maken.

Dat het een serie werd, maakte dat Lucasfilm terug ging naar de tekentafel en meer ruimte kon nemen om het verhaal uit te bouwen. Veel fans vinden dat je dat wel kan zien; het project passeerde heel wat handen en werd uiteindelijk een geheel dat soms voelt alsof het 'filler' bevat.

Obi-Wan Kenobi
Goed, schrijver en regisseur Kai Patterson maakte er zelf een twee uur durende film van. Hij schrijft het volgende over Obi-Wan Kenobi:

"De Obi-Wan serie is in mijn optiek vooral iets dat leed aan fouten die makkelijk te repareren waren in het scenario en in het editen. Een ongemakkelijk tempo, complete scènes die helemaal nergens toe leidden, mal dialoog en gekke regiekeuzes. En dus heb ik besloten het heft in eigen hand te nemen en te veranderen wat ik kon."

Het eindproduct is te vinden op zijn website, maar met een duidelijke disclaimer: mensen moeten de film Obi-Wan Kenobi niet kijken en downloaden tenzij ze een Disney+ abonnement hebben.

Of die het overleeft als Disney+ zou besluiten advocaten erop af te sturen is maar de vraag.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-einde wordt niet meer gevolgd door de schrijver
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-einde wordt niet meer gevolgd door de schrijver

George RR Martin gaat de boeken toch anders laten eindigen dan de serie deed.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

nSchrijver George R.R. Martin heeft een paar hints gedropt over hoe het gaat met zijn nieuwe boek, The Winds of Winter. Dat is het zesde deel in de A Song of Ice and Fire-saga en vormt de basis van de serie Game of Thrones op HBO.

Op zijn website schrijft Martin over zijn creatieve proces. "Ja, een aantal van de dingen die je op HBO zag in Game of Thrones, krijg je ook te zien in The Winds of Winter. Maar niet helemaal op dezelfde manier. Maar veel van de andere zaken zijn behoorlijk anders."

Game of Thrones
Het vorige boek van Martin in de serie werd in 2011 gepubliceerd. De 73-jarige schrijver krijgt heel wat commentaar van lezers op het trage tempo waarmee hij schrijft.

"Een andere vraag die ik vaak krijg, is of het einde van Game of Thrones op HBO hetzelfde is als dat van A Song of Ice & Fire. Een architect zou een kort, precies en eenvoudig antwoord kunnen geven. Maar ik ben meer een tuinier. Mijn verhalen groeien en evolueren en veranderen terwijl ik ze schrijf."

"Ik weet in algemene zin waar het heen gaat, zeker, de eindbestemmingen zitten al jaren in mijn hoofd, decennia zelfs. Maar er zitten heel wat duivels in de details. Dus soms verandert dat tijdens het schrijven."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lord of the Rings'-serie krijgt nog meer commentaar
Series / Featured

'Lord of the Rings'-serie krijgt nog meer commentaar

Lord of the Rings: The Rings of Power krijgt ook commentaar rond de dwergen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Prime Video moet vanaf het begin geweten hebben dat de serie The Lord of the Rings: The Rings of Power voor verdeeldheid zou zorgen. Immers, hoe kan je het tegenwoordig nog goed doen bij dit soort franchises met zo enorm veel fans?

Dat lijkt zeker op te gaan voor The Lord of the Rings: The Rings of Power. De serie trekt kritiek op drie van de personages die we gaan volgen.

Dwergen in The Lord of the Rings: The Rings of Power
De kritiek concentreert zich op drie van de dwergen die je gaat zien in The Lord of the Rings: The Rings of Power.

Princess Disa: De eerste die kritiek trekt is prinses Disa, gespeeld door Sophia Nomvete. Zij is nieuw bedacht voor de serie. Haar uiterlijk trekt commentaar, want ze heeft geen baard. Dat is prima voor de casual fan, maar voor sommige Tolkien diehards klopt dit echt niet.

Durin III en Durin IV: Dan is er commentaar op vader en zoon Durin III en Durin IV. Een probleem omdat de twee Durins eigenlijk niet tegelijk horen te leven. De oudste dwerg heette Durin en heerste zo lang dat hij Durin the Deathless is gaan heten. Elke daaropvolgende Durin zou een reïncarnatie zijn van de voorvader, die terugkeerde om over zijn volk te heersen. Het zou dus niet moeten kunnen dat er tegelijk twee Durins leven!

The Lord of the Rings: The Rings of Power is vanaf 2 september te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Drie series op Netflix die om seks draaien
Series / Featured

Drie series op Netflix die om seks draaien

Check deze series over seks als je zin hebt in een spannend avondje op de bank!

Seks verkoopt! Nu Netflix een weekje dezelfde top drie heeft als vorige week en misschien ook niet de meest interessante nieuwe series heeft toegevoegd om uit te lichten, duiken we eens in drie series die op de een of andere manier te maken hebben met seks en de moeite van het kijken waard zijn.

De eerste serie die we uitlichten deze week is, hoe kan het ook anders, Sex Education, die inmiddels drie seizoenen telt. Nummer twee is Sex/Life, een serie die een tijd geleden de wereld wist te veroveren, maar inmiddels alweer grotendeels vergeten lijkt te zijn. Tot slot kijken we nog naar de opvallende serie Bonding, over een studente die op bijzondere wijze bijklust!

De drie uitgelichte series
Hieronder lichten we drie series uit:

Sex Education: Zijn moeder is therapeute, dus de onzekere Otis heeft alle antwoorden als het om seks gaat. De rebelse Maeve stelt voor een sekstherapiepraktijk op school te openen.

Sex/Life: Het wilde seksuele verleden van een vrouw botst met het heden, waarin ze een getrouwde moeder is, als de bad boy-ex over wie ze nog fantaseert, terugkeert in haar leven.

Bonding: Een New Yorkse studente die bijklust als dominatrix, zet haar beste homovriend van de middelbare school in als haar assistent.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Weer winnen 3 series het van iedereen op Netflix
Series / Featured

Weer winnen 3 series het van iedereen op Netflix

Netflix heeft met Stranger Things, The Umbrella Academy en Peaky Blinders grote hits in handen.

Opvallend genoeg komt er net als vorige week weer niemand tussen op Netflix. De top drie meest bekeken series op de streamingdienst ziet er qua samenstelling hetzelfde uit als vorige week, al is de boel een heel klein beetje opgeschud als het op de volgorde aankomt.

Deze week staat Stranger Things helemaal bovenaan het lijstje, wat niet gek is gezien de vier uur durende twee afleveringen die nog online zijn gezet en het vierde seizoen dan eindelijk afronden. Nummer twee is de nummer een van vorige week: The Umbrella Academy. Hekkensluiter is, net als vorige week, nu ook weer Peaky Blinders.

Dit is de top drie
Goed, dit is dus de top drie op Netflix van deze week:

1. Stranger Things: Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.

2. The Umbrella Academy: Zes broers en zussen met bijzondere krachten worden herenigd door hun vaders dood. Ze onthullen schokkende familiegeheimen en een dreigend gevaar voor de mensheid.

3. Peaky Blinders: Het is 1919 in Birmingham, Engeland. Een beruchte bende wordt er geleid door Tommy Shelby, een misdaadbaas die de maatschappelijke ladder wil beklimmen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Prime Video voegde 5 series nieuw toe
Series / Featured

Prime Video voegde 5 series nieuw toe

Check hier het complete aanbod dat je nu nieuw kunt zien bij Prime Video.

Elke zondag kijken we naar de series die allemaal nieuw te zien zijn op Prime Video. Deze week zijn er drie nieuwe afleveringen verschenen en voegde men aan het aanbod ook nog eens twee series met complete seizoenen toe.

Vooral de finale van The Boys seizoen 3 springt natuurlijk in het oog deze week. De show is na acht afleveringen alweer voorbij, maar krijgt gelukkig een vierde seizoen. Los daarvan verschenen dus twee series met complete seizoenen; de miniserie Modern Love: Hyderabad en Bump. Beide series die te maken hebben met liefde!

Modern Love: Hyderabad (seizoen 1): Zes verhalen van liefde, groei, doorzettingsvermogen en acceptatie. Modern Love - Hyderabad is een anthologie, een serie die zowel dient als studie van moderne relaties, als een liefdesbrief is aan de heerlijk diverse stad Hyderabad.

Bump (seizoen 1 en 2): Twee families komen met elkaar in botsing als er een onverwachte baby arriveert.

NIEUWE AFLEVERINGEN
Glad IJs (S01E08)
The Boys (S03E08)
Jachtseizoen (S02E05)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.