Netflix voegt 10 toffe series nieuw toe deze week

Netflix voegt 10 toffe series nieuw toe deze week

Netflix komt weer met een druk weekje vol nieuwe titels die je wil zien.

Jim Pedd, 10 juli 2022 18:14

Het wordt een drukke week op Netflix! Vandaag zetten we de tien nieuwe series die alvast zijn aangekondigd voor je op een rij.
VANAF 13 JULI
Big Timber (seizoen 2): Een nuchtere houthakker en zijn loyale team nemen het op tegen de elementen en lastig materieel om waardevol hout te kunnen kappen en transporteren op Vancouver Island.

Hurts Like Hell: Van illegaal gokken tot matchfixing: ontdek de louche onderwereld van het ooit zo gerespecteerde thaiboksen in dit op ware gebeurtenissen gebaseerde drama.

Extraordinary Attorney Woo: De briljante advocaat Woo Young-woo pakt uitdagingen aan in de rechtszaal en daarbuiten als nieuweling bij een topadvocatenkantoor en als vrouw met autisme.

Sintonia (seizoen 3): Drie tieners uit dezelfde favela van São Paulo jagen hun dromen na en blijven vrienden, in een wereld vol muziek, drugs en religie.

VANAF 14 JULI
Resident Evil: Jaren nadat een dodelijk virus een wereldwijde apocalyps veroorzaakte, vecht Jade Wesker om te overleven tegen de geïnfecteerden en wil ze de verantwoordelijken ten val brengen.

VANAF 15 JULI
Country Queen: Een event planner uit Nairobi keert na tien jaar terug naar haar dorp, waar ze haar verleden confronteert.

Farzar: Prins Fichael woont in een mensenkolonie in een buitenaardse wereld en wil de planeet bevrijden van het kwaad. Dan ontdekt hij dat zijn vader de grootste schurk is.

Mom, Don't Do That!: Een 60-jarige moeder besluit na het overlijden van haar man een nieuwe liefde te zoeken, tot vreugde en irritatie van haar twee dochters. Gebaseerd op een waar verhaal.

Remarriage & Desires: Een gescheiden vrouw gebruikt een exclusief relatiebemiddelingsbureau dat alleen voor de puissant rijken werkt om wraak te nemen op de sluwe minnares van haar ex-man.

Alba: Alba wordt wakker op een strand na een verkrachting die ze zich niet herinnert. En dan ontdekt ze dat haar verkrachters vrienden zijn van haar lief.

Lees meer over: Netflix, week, preview

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws