'The Boys' heeft een gigantisch probleem met The Seven

'The Boys' heeft een gigantisch probleem

De serie The Boys komt een beetje teamgenoten terug voor super(helden)team The Seven.

Jim Pedd, 11 juli 2022 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Vought heeft duizenden problemen. De grootste is wellicht The Seven, met name na het einde van het derde seizoen van de serie The Boys.
In The Boys is The Seven tot nu toe zo'n beetje het sterkste team geweest. De meest machtige en populaire helden zitten erin en hun gezichten zie je op filmposters in de serie. Maar de superhelden moorden, verkrachten en begaan meer gigantische fouten. The Boys laat zien hoe in seizoen 3 The Seven in essentie ten val komt.

The Boys heeft een probleem
Na de finale van The Boys is The Seven zo'n beetje klaar. Queen Maeve wordt doodgewaand, nu ze samen met Soldier Boy uit het raam van Vought Tower viel. Zij is nu machteloos. En Black Noir is vermoord door Homelander. En dan zie je ook nog dat Starlight nu officieel lid is van de Boys.

Eerder dit seizoen zagen we ook nog hoe Supersonic vermoord werd door Homelander, als wraak op diens rebellie met Starlight en Maeve. De Seven bestaat nu dus uit The Three.

Homelander is de heerser, gesteund door de sneue A-Train en dan is er nog The Deep. Kan The Boys wel bovenop die problemen komen? Of is het gewoon tijd om The Seven te dumpen?

The Boys liet telkens weer zien dat het team de belangrijkste groep is die er maar rondloopt in de serie. Tegelijk is het wel zo dat, sinds aflevering 2 van de serie (toen Hughie Transluscent vermoordde) er een of meerdere leden tekort komen.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Boys, The Seven, Prime Video

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws