Weer winnen 3 series het van iedereen op Netflix

Weer winnen 3 series het van iedereen op Netflix

Netflix heeft met Stranger Things, The Umbrella Academy en Peaky Blinders grote hits in handen.

Jim Pedd, 10 juli 2022 08:39

Opvallend genoeg komt er net als vorige week weer niemand tussen op Netflix. De top drie meest bekeken series op de streamingdienst ziet er qua samenstelling hetzelfde uit als vorige week, al is de boel een heel klein beetje opgeschud als het op de volgorde aankomt.
Deze week staat Stranger Things helemaal bovenaan het lijstje, wat niet gek is gezien de vier uur durende twee afleveringen die nog online zijn gezet en het vierde seizoen dan eindelijk afronden. Nummer twee is de nummer een van vorige week: The Umbrella Academy. Hekkensluiter is, net als vorige week, nu ook weer Peaky Blinders.

Dit is de top drie
Goed, dit is dus de top drie op Netflix van deze week:

1. Stranger Things: Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.

2. The Umbrella Academy: Zes broers en zussen met bijzondere krachten worden herenigd door hun vaders dood. Ze onthullen schokkende familiegeheimen en een dreigend gevaar voor de mensheid.

3. Peaky Blinders: Het is 1919 in Birmingham, Engeland. Een beruchte bende wordt er geleid door Tommy Shelby, een misdaadbaas die de maatschappelijke ladder wil beklimmen.




Lees meer over: Netflix, top 3, kijkcijfers, stranger things, The umbrella academy, peaky blinders

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws