search
'She Hulk'-schurk ziet er volstrekt anders uit dan meeste boeven uit MCU
Series / Foto's

'She Hulk'-schurk ziet er volstrekt anders uit dan meeste boeven uit MCU

Met dit 'Kim Kardashian'-achtige personage komt er een nieuw type slechterik bij.

Met nog maar een maand op de klok komen de makers van She Hulk: Attorney at Law naar buiten met steeds meer foto's. Na de eerste foto's van Tatiana Maslany als She-Hulk is nu haar tegenstander aan de beurt: Jameela Jamil als Titania.

Jamil verwierf naamsbekendheid door haar rol in The Good Place en zal nu de rol van slechterik in de nieuwe Marvel-serie gaan vertolken. Haar personage zal een 'Kim Kardashian-type' worden rond de dertig met een behoorlijk duistere kant.

De foto's van Titiana verschenen in de laatste editie van Empire Magazine. Daarin is Jamil te zien als Titania in een cape en met een stel fenomenale gouden laarzen aan; een passende tegenstander voor de vrouwelijke variant van The Hulk.

Zie de eerste beelden van de slechterik hieronder.


Heel anders dan de originele Titania
De huidige outfit van Titania past volledig in het huidige medialandschap en is positief ontvangen door de fans, maar dat neemt niet weg dat de originele Titania in de stripboeken er volledig anders uitzag.

In de stripboeken draagt Titania namelijk een paarse bodysuit zonder broek en heeft ze soms een gouden riem om. Zie de Tweet hieronder voor een vergelijking.


Vanaf 7 augustus zal de eerste aflevering van She-Hulk: Attorney at Law te zien zijn op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen