'Game of Thrones'-ster overweegt terugkeer in sequel John Snow

Jon Snow-serie ontvangt mogelijk oude bekende

Zullen de twee oude bekenden weer herenigd worden in de serie van Kit Harington?

Mitchell van Vuren, 12 juli 2022 13:32

Onlangs is er aangekondigd dat Kit Harington een eigen show zal gaan krijgen over de avonturen van Jon Snow, maar voor de rest is er nog maar bar weinig bekend over wie hem gaat vergezellen. John Bradley, beter bekend als Samwell Tarly uit Game of Thrones, doet een boekje open over een mogelijke terugkeer.
Volgende maand kunnen fans van de epische fantasyserie hun honger naar meer stillen met de release van House of the Dragon. Deze prequel-serie zal vertellen over de voorgeschiedenis van de familie Targaryen, honderden jaren voor de gebeurtenissen in Game of Thrones. Voor een pseudo-sequel moeten ze nog even wachten tot de serie over Jon Snow af is.

In de originele serie werden John Snow, de bastaardzoon van Ed Stark, en Samwell Tarly goede vrienden tijdens hun tijd bij The Wall. Aan het einde van de serie hadden ze hun eigen pad gekozen, maar zal er nu de kans bestaan dat ze weer herenigd worden?

John Bradley over de toekomst van Samwell Tarly
In een interview met Digital Spy vertelde Bradley meer over zijn toekomstplannen.

Bradley: “We hebben die rollen voor zo lang gespeeld, dat we ons allemaal soort van vrij voelden achteraf. Want je draagt zo’n bagage met je mee en een hoop emotie. Maar in de toekomst, wie weet? Ik heb nog met niemand gesproken over de Jon Snow-sequel, maar als iemand een script naar me opstuurt ben ik geïnteresseerd om het te lezen.”

Geen grote beloftes dus, maar wel een grote uitnodiging om Samwell mee te nemen in het schrijfproces!

Bron: Comic Book

Lees meer over: game of thrones, kit harington, jon snow, john bradley, samwel tarly

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws