Ambitieuze nieuwe HBO-serie komt er eindelijk aan

Ambitieuze nieuwe HBO-serie komt er eindelijk aan

The Last of Us is een van de meest ambitieuze projecten van HBO in jaren.

Jim Pedd, 14 juli 2022 06:36

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

HBO-baas Casey Bloys heeft een veelbelovende update over de The Last of Us-serie. Die zit er al behoorlijk lange tijd aan te komen en is een van de meest opvallende en dure projecten ooit van HBO.

De serie The Last of Us is gebaseerd op de gelijknamige game, die door velen gezien wordt als een van de beste games ooit gemaakt.

The Last of Us-releasedatum
The Last of Us kostte ongeveer 10 miljoen dollar per aflevering om te maken en heeft hoofdrollen voor acteurs Pedro Pascal en Bella Ramsey. Zij zijn te zien als Joel en Ellie, een smokkelaar en een tienermeisje, die als duo door een post-apocalyptisch landschap moeten trekken in de hoop te kunnen overleven.

Er is maar weinig echt onthuld over The Last of Us, al weten we dat het een gigantisch project is van HBO waar kosten noch moeite gespaard zijn.

Tegelijk vragen fans zich terecht af waar de serie blijft. Gelukkig vertelde Bloys tijdens een interview met The Hollywood Reporter dat The Last of Us niet zo lang meer op zich laat wachten.

De post-productie is net begonnen, wat betekent dat de serie nu echt gefikst wordt en dat de visuele effecten momenteel in elkaar gesleuteld worden. The Last of Us komt "dicht bij begin 2023" uit, aldus Bloys. Wat we maar interpreteren in Q2 van 2023.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Last of Us, HBO, Pedro Pascal, Bella Ramsey

Populair nieuws