De volgende 'Star Trek'-serie komt er snel aan

Star Trek Lower Decks komt er in rap tempo aan, wel in augustus namelijk.

Jim Pedd, 15 juli 2022 14:17

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Star Trek: Lower Decks keert in augustus terug. Een nieuw clip van de serie werd vorige week al vrijgegeven en nu weten we dat de serie niet lang meer op zich laat wachten.
Paramount laat namelijk weten dat Star Trek: Lower Decks op donderdag 25 augustus weer te zien is op zijn streamingdienst. Vermoedelijk kan je de serie hier in Nederland via Prime Video volgen als hij weer verder gaat. Elke week komt er een nieuwe aflevering online te staan straks.

Star Trek: Lower Decks-terugkeer
De datum is welkom nieuws voor fans van Star Trek. Voor het eerst in dertig weken hebben ze namelijk geen nieuwe aflevering om van te genieten van een serie in de franchise. Dat nadat vorige week de finale van het eerste seizoen van de hitserie Star trek: Strange New Worlds te zien was.

Het lijkt er echter niet al te lang op te duren voordat nieuw Star Trek verschijnt.

Star Trek: Lower Decks, Star Trek: Strange New Worlds en Star Trek: Picard zijn allemaal te zien tijdens de San Diego Comic-Con tijdens het Hall H-event op zaterdag 23 juli. Ook verwachten we dan weer wat nieuwe verrassingen.

Star Trek: Lower Decks daagt in zijn derde seizoen de crew van de USS Cerritos op nieuwe en grappige manieren uit. Volgens maker Mike McManahan "gebeurt dat op manieren waarop niemand zich had kunnen voorstellen dat het zou gebeuren. Beginnend met de schokkende resolutie van de epische cliffhanger van seizoen twee."
Bron: ComicBook

Lees meer over: Star Trek Lower Decks, Star trek, paramount plus

Populair nieuws