search
'Criminal Minds'-fans krijgen goed nieuws: er komt een revival!
Series / Nieuws

'Criminal Minds'-fans krijgen goed nieuws: er komt een revival!

De serie Criminal Minds krijgt een nieuw seizoen, en wel een van tien afleveringen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De revival van Criminal Minds op Paramount+ mag officieel verder. Afgelopen woensdag is bevestigd dat er tien nieuwe afleveringen worden gemaakt.

De aankondiging volgt een dag nadat veteraan Joe Mantegna een foto van zichzelf deelde op een set en vertelde te werken aan de terugkeer. Wat de datum is waarop de Criminal Minds-revival te zien moet zijn, weten we nog niet.

Criminal Minds-revival
We hoorden begin 2021 voor het eerst dat er gewerkt zou worden aan een Criminal Minds-revival. Dat was verrassend nieuws, want een jaar eerder was Criminal Minds nog tot een einde gekomen.

Inmiddels is zeker dat zes fanfavoriete castleden terug zijn voor de revival: Mantegna, Kirsten Vangsness, Adam Rodriguez, A.J. Cook, Aisha Tyler en Paget Brewster. Matthew Gray Gubler en Daniel Henney keren niet terug.

Afgelopen juli hoorden we via Paramount+-baas Tanya Gills: "We ontwikkelen de serie nog. Maar we hebben binnenkort meer te delen met jullie. Hij komt er echt aan."

In Criminal Minds volgen we een eliteteam van FBI-profilers die de meest gestoorde criminele geesten van de Verenigde Staten analyseren en zoeken naar manieren om hen op te sporen en te stoppen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen