Disney+ heeft er een nieuwe briljante serie bij

Marvel heeft er een nieuwe briljante serie bij

Ms Marvel bleek de best ontvangen serie van Marvel Studios op Disney+ tot nu toe.

Jim Pedd, 15 juli 2022 14:56

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het eerste seizoen van de serie Ms. Marvel is voorbij. De Disney+ serie blijkt de best ontvangen serie van Marvel Studios tot nu toe te zijn. Beter nog: het is het best ontvangen project van de streamingdienst, met een zeer indrukwekkende ontvangst op Rotten Tomatoes.
Kijken we naar de score van Ms. Marvel op Rotten Tomatoes, heeft de serie een Certified Fresh-rating van 98 procent. Dat is meer dan de vorige recordhouder Black Panther, die 96 procent scoorde.

Ms. Marvel-ontvangst
De serie Ms. Marvel scoort goed met elke aflevering. Onder de 92 procent kwamen ze allemaal niet, wat goed nieuws is. De finale van Ms. Marvel werd het slechtst ontvangen. Afleveringen vier en vijf werden het allerbest ontvangen.

"Time and Again lost zo effectief als mogelijk de narratieve gaten op en slaagt daar bijna altijd in, met entertainende expositie zonder het momentum van Ms. Marvel tot stilstand te brengen", lezen we op Rotten Tomatoes over de finale.

Toen Ms. Marvel net gelanceerd werd, werd deze ge-review-bombed door haters. "Ik weet dat ze er zijn. We wisten ook dat dit zou gebeuren," zei actrice Iman Vellani die de hoofdrol in Ms. Marvel speelt daar nog over.

"Het gebeurde ook toen de comics uitkwamen in 2014. Ik hou van constructieve en opbouwende kritiek, zolang mensen maar legitieme zorgen hebben en iets zeggen dat steek houdt. Ik heb geen geduld voor de haat die nu online staat."
Bron: ComicBook

Lees meer over: Ms Marvel, Marvel Studios, MCU

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws