search
Groot feest op Prime Video met 5 nieuwe series
Series / Featured

Groot feest op Prime Video met 5 nieuwe series

Prime Video voegde vijf series compleet nieuw toe aan zijn aanbod deze week.

Deze week verschenen er vijf nieuwe series met complete seizoenen op Prime Video, waaronder drie seizoenen van Law & Order: Special Victims Unit en de serie James May: Our Man in Italy. Verder waren er twee nieuwe afleveringen.

Law & Order: Special Victims Unit (seizoen 14-17): Het is het zestiende seizoen van Law & Order: Special Victims Unit van producer en Emmy-winnaar Dick Wolf, het bestbekeken en langstlopende televisiedrama van het moment.

Donnie Speciaal (seizoen 1): Rapper Donnie's grootste droom is het om eigen snackbar te hebben. In Donnie Speciaal onderzoekt hij hoe haalbaar deze droom is. Samen met regelneef Dennis stort Donnie zich in de wereld van bakwanden, snacktrends, smaaktests en geschikte pandjes. Donnie ontwikkelt zijn eigen snacks met Pierre Wind, ontwerpt kleding met Willie Wartaal en de droom komt steeds dichterbij.

James May: Our Man in Italy (seizoen 1): James May waagt zich aan een Italian job: de geschiedenis, de cultuur, het landschap, de industrie en de mensen van dit geweldige land ontdekken. Kan een stuntelige Britse knakker van middelbare leeftijd de geheimen van 'la dolce vita' ontdekken?

Forever Summer: Hamptons (seizoen 1): Avery, Frankie, Habtamu, Reid, Emelye, Hunter en Juliet, allemaal inwoners van de Hamptons, kijken uit naar de beste zomer van hun leven. Maar het tij keert wanneer het stadskind Ilan de zomer bij ze komt doorbrengen. Zal Ilan nieuwe vrienden maken of alleen problemen veroorzaken? Kunnen levenslange vriendschappen de zomer overleven? Pak de zonnebrandcrème, dit wordt de heetste zomer ooit!

Comicstaan (seizoen 3): Vier juryleden, 7 mentoren, 2 gastheren en 8 nieuwe deelnemers.

NIEUWE AFLEVERINGEN
Glad IJs (S01E09)
Jachtseizoen (S02E06)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen